Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.5. – svátek slaví Ivo

Program Trelleborg Premium Care dosáhl milníku 1 000 členů. Získají prémiové služby a podporu

Zveřejněno: 30. 4. 2024

Společnost Trelleborg tires slaví významný milník, neboť její program Trelleborg Premium Care dosáhl krátce po svém listopadovém spuštění více než 1 000 členů. Program Trelleborg Premium Care, který je přizpůsoben výhradně pro zemědělce a poskytovatele služeb v celé Evropě, ztělesňuje odhodlání společnosti Trelleborg poskytovat komplexní podporu nad rámec moderních pneumatik a zlepšovat zkušenosti zemědělských profesionálů v terénu.

Program Trelleborg Premium Care dosáhl milníku 1 000 členů.

Program Trelleborg Premium Care, který byl v Evropě představen na veletrhu Agritechnica, představuje závazek společnosti Trelleborg tires poskytovat bezkonkurenční podporu, odborné znalosti a péči přímo zemědělské komunitě. Cílem programu, který posiluje postavení zemědělců a službařů, je optimalizovat výkonnost pneumatik, prodloužit jejich životnost a poskytnout dodatečný klid prostřednictvím prodloužené záruky na pneumatiky Trelleborg.

„Jsme nadšeni ohromnou odezvou na náš program Trelleborg Premium Care, do kterého se v krátké době zaregistrovalo více než 1 000 osob,“ uvedla Roberta D'Agnano, marketingová ředitelka společnosti Yokohama TWS pro region EMEA. „Tento úspěch podtrhuje hodnotu a důvěru, kterou zemědělci a službaři vkládají do řešení pneumatik Trelleborg, a my jsme odhodláni překonat jejich očekávání díky našim prémiovým službám a podpoře.“

Program Trelleborg Premium Care nabízí svým členům řadu výhod, včetně prodloužené záruky na pneumatiky Trelleborg a přístupu k týmu odborníků společnosti Trelleborg, kteří poskytují okamžitou pomoc a poradenství šité na míru.

Kromě toho společnost Trelleborg tires aktivně vylepšuje program inovativními iniciativami, které zajišťují stálé výhody pro její vážené členy. Neustálým zdokonalováním a rozšiřováním své nabídky se společnost Trelleborg tires i nadále zavazuje k tomu, že bude zvyšovat úroveň zemědělských zkušeností a zajišťovat maximální spokojenost těch, kteří se při svém podnikání spoléhají na pneumatiky Trelleborg.

Vstup do programu Trelleborg Premium Care je bezproblémový proces, který nabízí registraci všem zemědělským profesionálům v celé Evropě. Chcete-li se dozvědět více o programu a o tom, jak se stát jeho členem, navštivte www.trelleborg-tires.com/en-gb/premium-care.