50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Veletrh Agritechnica 2022 byl oficiálně zrušen

Zveřejněno: 17. 12. 2021

Vzhledem ke zhoršující se pandemii a současným předpisům již nejsou splněny podmínky pro pořádání přední světové výstavy zemědělské techniky - příští Agritechnica se bude konat od 12. do 18. listopadu 2023.

Agritechnica 2022 bude nejspíše zrušena, píše stránka Agrarheute.

Veletrh Agritechnica 2022 se nebude konat. Vzhledem k aktuálnímu národnímu a celosvětovému vývoji v souvislosti s pandemii koronaviru, rychle rostoucímu počtu případů na celém světě a s tím souvisejícím omezením cestování, se pořadatel DLG (Německá zemědělská společnost) rozhodl veletrh zrušit. Zdraví a bezpečnost návštěvníků, vystavovatelů, partnerů, členů a zaměstnanců jsou v této situaci nejvyšší prioritou. Příští veletrh Agritechnica se bude konat od 12. do 18. listopadu 2023 v německém Hannoveru.

„Mnoho našich vystavovatelů, partnerů, návštěvníků a členů, stejně jako celý tým DLG, již investovalo do rozsáhlých příprav. Nyní se soustředíme na přípravu veletrhu Agritechnica 2023 a dalších národních a mezinárodních akcí a veletrhů DLG, které jsou naplánovány na příští rok,“ řekl Dr. Reinhard Grandke, generální ředitel DLG.

Přestože se veletrh Agritechnica nemůže konat v Hannoveru v příštím roce, jak bylo plánováno, zůstává příležitostí zaměřit se na inovace v oboru zemědělských strojů. Byli vyhlášeni vítězové ceny za inovace v oblasti mezinárodních zemědělských strojů. Komise DLG udělila jednu zlatou a 16 stříbrných medailí za výjimečné inovace.

Digitální Agritechnica, která byla spuštěna v listopadu 2021, bude i nadále k dispozici podle plánu na digitální platformě DLG-Connect (www.dlg-connect.com) až do konce března 2022. Návštěvníci této platformy mají možnost se bezplatně seznámit s aktuální nabídkou a informacemi od výrobců zemědělské techniky a také se účastnit digitálních akcí a navazovat kontakty s firmami a zemědělci.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: New Holland

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.