Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Austro Diesel je jednou z nejlepších firem v Dolním Rakousku

Zveřejněno: 22. 10. 2022

Společnost Austro Diesel GmbH se sídlem ve Schwechatu byla v rámci ocenění "Přední rakouské firmy" vyhlášena jednou z nejvýznamnějších dolnorakouských firem.

Austro Diesel je jednou z nejlepších firem v Dolním Rakousku.

Při udílení ceny, kterou předával deník "Die Presse", KSV1870 a PwC Austria, se společnost Austro Diesel GmbH umístila na skvělém 3. místě mezi regionálními vítězi z Dolního Rakouska (kategorie: "Společnosti s ročním obratem 10 milionů eur a více").

„Můžeme být velmi hrdí na to, že jsme vybudovali tak solidní společnost, která se stala stálicí pro klienty, partnery i zaměstnance. Chtěl bych všem zúčastněným upřímně poděkovat za tento velký závazek,“ řekl Johann Gram, jednatel společnosti Austro Diesel GmbH.

Společnost Austro Diesel GmbH je výhradním generálním dovozcem značky Massey Ferguson pro střední a východní Evropu a v letošním roce slaví 40. výročí svého založení.

V současné době Austro Diesel spolu s více než 100 nezávislými, dlouholetými prodejními a servisními partnery servisuje již více než 50 000 traktorů Massey Ferguson a přes 2 000 kombajnů Massey Ferguson na jedenácti trzích Austro Diesel v Rakousku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Slovinsku, Chorvatsku, Srbsku, Černé Hoře, Makedonii, Bosně a Hercegovině a Kosovu.