TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

BKT uvádí na trh zbrusu novou řadu traktorových pneumatik BKT AGRIMAXFACTOR

Zveřejněno: 23. 11. 2022

BKT uvádí na trh BKT AGRIMAXFACTOR, zbrusu novou řadu traktorových pneumatik BKT 70, která se dokonale hodí jak pro jízdu po silnici, tak pro práci na poli.

BKT uvádí na trh zbrusu novou řadu traktorových pneumatik BKT AGRIMAXFACTOR.

BKT AGRIMAXFACTOR je nový název pro novou identitu pneumatik a další důkaz závazku společnosti BKT nabízet řešení pro stále náročnější trh. V tomto případě se jedná o odpověď na požadavek větší pneumatiky.

Konstrukce běhounu byla z technického hlediska vylepšena zvětšením délky dezénu a změnou orientace a úhlu dezénu za účelem zajištění lepší ovladatelnosti a plynulé jízdy.

Vynikající stabilitu a rychlou odezvu na řízení – i při vysokých rychlostech a náročném provozu – zajišťuje mimořádně pevná kostra z polyesteru, materiálu, který nahrazuje nylon. Konkrétně se jedná o šest polyesterových pásů a čtyři silné polyesterové vrstvy zajišťující vysokou stabilitu při jakékoli rychlosti. Další výhodou této produktové novinky je zvýšený komfort.

To však není vše: Jako první výrobek je BKT AGRIMAXFACTOR opatřen logem "E-READY", které vyjadřuje závazek společnosti BKT v oblasti elektromobility. Elektromobily představují nové výzvy a odlišné potřeby, které vyžadují vysoký točivý moment a vyšší hmotnost pneumatiky. Vysoký točivý moment vyžaduje potřebu nových dezénů a směsí běhounu, které jsou schopny lépe odolávat opotřebení.

BKT AGRIMAXFACTOR je již k dispozici ve třech rozměrech 600/70 R30, 710/70 R42 označených symbolem indexu nosnosti/rychlosti 173 D a 710/70 R42 označených symbolem indexu nosnosti/rychlosti 176 D. Ve vývoji je nejméně dvanáct dalších rozměrů, které budou připraveny k uvedení na trh v první polovině roku 2023.

BKT uvádí na trh zbrusu novou řadu traktorových pneumatik BKT AGRIMAXFACTOR.
BKT uvádí na trh zbrusu novou řadu traktorových pneumatik BKT AGRIMAXFACTOR.