50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

BKT vstupuje do virtuálního světa

Zveřejněno: 7. 7. 2022

Společnost BKT zahajuje novou éru a přistává v metaverzu, kde vytváří BKT Land, zemi bez hranic prostoru a času – evoluci, která byla předvídána četnými virtuálními projekty, jež indická nadnárodní společnost v posledních letech již doladila.

BKT vstupuje do virtuálního světa.

Pro ty, kteří si s tímto tématem nevědí rady: metaverze je virtuální realita, kde můžete žít, komunikovat a prohlubovat své znalosti; kde můžete zažívat pohlcující zážitky prostřednictvím avatara, který umožňuje přístup na exkluzivní a neprobádaná místa.

Jaký je tedy BKT Land? Představme si, že otevřeme dveře a přivítá nás pohotový virtuální asistent: Hned poté najdeme centrální halu, místo přistání, kde nás náš avatar nechá pohybovat se směrem k různým přítomným oblastem.

Můžeme si tedy vybrat, zda chceme navštívit tři výstavní místnosti obsahující všechny řady pneumatik rozdělené do tří segmentů: Zemědělské, OTR a Průmyslové. V každé výstavní místnosti je vystaveno více než 50 výrobků a my máme možnost si je prohlédnout prostřednictvím 3D průzkumu, prohlédnout si technické listy výrobků a další videomateriály.

Kromě výstavních místností si můžeme prohlédnout čtyři tematické oblasti - představme si je jako velké stánky – věnované sponzorství, síti, fanouškům a událostem. Jelikož je BKT Land rozšiřujícím se vesmírem, budou tato čtyři tematická prostředí spouštěna postupně, aby si je uživatelé mohli plně vyzkoušet, než přejdou na "další úroveň".

BKT doporučuje prozkoumat BKT Land z počítače, abyste si co nejlépe užili celý jeho potenciál a prožili plně pohlcující zážitek.

Autor: Milan Jedlička
Foto: BKT

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.