Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Cummins dostal od John Deere prestižní ocenění za dodávání motorů

Zveřejněno: 21. 1. 2021

Program Achieving Excellence se zaměřuje na budování pevných vztahů s dodavateli, kteří pracují na zvýšení hodnoty produktů a služeb John Deere. Firma Cummins, která dodává motory, v rámci tohoto programu získala nejvyšší hodnocení.

John Deere s firmou Cummins spolupracuje více než 30 let. Jeho motory X15 pohání traktory John Deere řady 9R, 9RX a 9RT

Nejvyšší hodnocení od John Deere dostane vždy ten dodavatel, který například jedná nad rámec nastavených standardů a má vliv na úroveň spokojenosti zákazníků společnosti John Deere.

John Deere s firmou Cummins spolupracuje více než 30 let. Jeho motory X15 pohání traktory John Deere řady 9R, 9RX a 9RT. Motory jsou vyráběny v největším závodě Cummins v New Yorku.

Anna Dibble, ředitelka závodu Jamestown Engine Plant firmy Cummins, k tomu řekla: „Jsme nadšeni, že jsme obdrželi takové prestižní ocenění od jedné z nejznámějších zemědělských značek na světě.“

Cummins vyvíjí motory pro zemědělské stroje již více než 100 let. Cummins nabízí motory pro zemědělství v širokém rozsahu od 37 do 708 kW (49 - 950 hp), takže si každý výrobce strojů může vybrat motor přesně podle svých potřeb.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: John Deere

1) z podkladů Cummins

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.