50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

FIRSTGREEN Industries představil na veletrhu CONEXPO/CONAGG 2023 první plně elektrický smykem řízený nakladač na světě

Zveřejněno: 24. 3. 2023

FIRSTGREEN Industries, výrobce prvního plně elektrického smykem řízeného nakladače na světě, se zúčastnil veletrhu CONEXPO/CONAGG 2023 v Las Vegas. Na stánku W44245 ve West Hall společnost vystavovala svůj Firstgreen Elise 900, plně elektrický smykem řízený nakladač, a Firstgreen MiniZ, menší pásový nakladač.

FIRSTGREEN Industries představil na veletrhu CONEXPO/CONAGG 2023 první plně elektrický smykem řízený nakladač na světě.

„Jsme nadšeni, že můžeme představit naše inovativní produkty na veletrhu CONEXPO/CONAGG 2023, největším stavebním veletrhu v Severní Americe,“ řekl Marcus Suess, provozní ředitel společnosti FIRSTGREEN Industries US. „Naše elektrické smykem řízené nakladače nabízejí čistší, tišší a efektivnější alternativu k tradičním strojům s dieselovým pohonem a jsme rádi, že se o jejich výhody můžeme podělit s návštěvníky.“

Firstgreen Elise 900 je první plně elektrický smykem řízený nakladač na světě, který je navržen tak, aby pracoval bez kompromisů na úkor výkonu. Pyšní se třemi výkonnými elektromotory, pokročilou baterií a robustní konstrukcí, díky čemuž je vhodný pro širokou škálu aplikací, od stavebnictví až po terénní úpravy.

Naproti tomu Firstgreen MiniZ je menší a obratnější jednotka, která může pracovat ve stísněných prostorech, takže je ideální pro vnitřní nebo městské projekty či práci v zemědělství.

Návštěvníci stánku společnosti FIRSTGREEN měli možnost prohlédnout si stroje s různými přídavnými zařízeními, seznámit se s jejich vlastnostmi a výhodami a promluvit si se zástupci společnosti FIRSTGREEN o tom, zda se mohou stát jejím dealerem. Mohou se také zúčastnit předvádění výrobků a dozvědět se o závazku společnosti k udržitelnosti.

„Jsme přesvědčeni, že elektrické smykem řízené nakladače jsou budoucností tohoto odvětví, a jsme rádi, že můžeme stát v čele,“ řekl Suess. "Na veletrhu CONEXPO/CONAGG 2023 byly představeny naše výrobky. Setkali jsme se s odborníky z oblasti stavebnictví a terénních úprav.“

CONEXPO/CONAGG 2023 se konalo ve dnech 14. až 18. března 2023 v Las Vegas Convention Center. Stánek společnosti FIRSTGREEN Industries se nacházel ve West Hall, číslo stánku W44245.

Další informace o společnosti FIRSTGREEN Industries a jejích výrobcích naleznete na adrese www.firstgreenindustries.com.