TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

FPT Industrial vyrobil v Argentině 150 000 motorů

Zveřejněno: 25. 7. 2022

Společnost FPT Industrial dosáhla nového milníku, když ve svém závodě v Córdobě v Argentině vyrobila 150 000. motor. Na výrobních linkách závodu se vyrábějí motory řady 9, 10, 13 a NEF pro silniční a zemědělskou techniku, a to jak pro domácí trh, tak pro export do zemí Jižní Ameriky.

Společnost FPT Industrial dosáhla nového milníku, když ve svém závodě v Córdobě v Argentině vyrobila 150 000. motor.

Výrobní závod FPT Industrial funguje od roku 2012. Motory vyráběné v tomto závodě se používají v nákladních automobilech IVECO, které jsou lídrem na argentinském trhu, a také ve strojích New Holland, Case IH a CASE Construction Equipment.

„Jsme velmi hrdí na tento velký úspěch našeho závodu, který svědčí o dokonalosti a kvalitě motorů, ale také o týmové práci a schopnostech našich zaměstnanců, kteří se denně snaží splnit a překonat očekávání našich zákazníků. Bez společné práce všech složek, které tvoří společnost FPT Industrial, by to nebylo možné,“ komentoval Sylvain Blaise, prezident společnosti Powertrain.

„Argentinský trh je pro značku klíčový a důkazem toho jsou nejen vynaložené investice, ale také náš neustálý výzkum a vývoj, který zajišťuje nejvyšší kvalitu výrobních procesů. Dosažení milníku 150 000 motorů vyrobených v Argentině je pro nás všechny úspěchem,“ řekl Marco Rangel, viceprezident FPT Industrial pro Latinskou Ameriku.