50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Nová radiální pneumatika BKT MULTIMAX MP 538 je ideální pro jízdu na ledu a sněhu

Zveřejněno: 14. 9. 2022

Společnost BKT obohacuje svou produktovou řadu o novou zemědělsko-průmyslovou pneumatiku BKT MULTIMAX MP 538, která je určena pro různé typy strojů, které často pracují v zimě: grejdry, nakladače, teleskopické manipulátory, univerzální vozidla a zametací stroje pro údržbu silnic.

neumatika BKT MULTIMAX na manipulátoru provozovaném i v zimním období.

Speciálně navržený dezén běhounu pneumatik BKT zajišťuje vynikající trakci. Díky silnému plášti s ocelovými pásy navíc pneumatika umožňuje přepravu těžkých nákladů při vysokých rychlostech. BKT MULTIMAX MP 538 je mimořádně odolná radiální pneumatika, která je v současné době k dispozici v rozměru 405/70 R20 MPT.

Součástí stejné řady je i pneumatika BKT MULTIMAX MP 540, u níž BKT nedávno představil dva nové rozměry: 335/80 R18 a 365/80 R20. Jedná se o víceúčelové pneumatiky (MPT) určené pro univerzální vozidla používaná v komunální sféře a při údržbě. Hlavní vlastností pneumatiky je vynikající odolnost proti průrazu plus efektivní výkon na tvrdých podkladech a asfaltových površích. Pneumatika vyniká špičkovou trakcí a robustní kostrou, která umožňuje přepravu těžkých nákladů při vysokých rychlostech.