TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nový Case IH Vestrum CVXDrive pro rok 2023 má mnoho praktických a komfortních prvků

Zveřejněno: 6. 12. 2022

Nové funkce a konstrukční vylepšení, které jsou součástí čtyř traktorů Case IH Vestrum CVXDrive pro rok 2023, dále zvyšují výkon, funkčnost, komfort a zážitek z jízdy. Mezi nejvýznamnější prvky patří vylepšená převodovka CVXDrive, nejnovější displej AFS Pro 700 Plus, přední vývodový hřídel a vylepšená výbava a zpracování. Všechny modely Case IH Vestrum CVXDrive jsou poháněny úspornými čtyřválcovými motory NEF o objemu 4,4 litru s výkonem od 100 do 130 koní.

Nový Case IH Vestrum CVXDrive pro rok 2023.

Převodovka CVXDrive obsahuje dva mechanické rozsahy a umožňuje plynulé nastavení rychlosti jízdy vpřed až do 40 km/h, přičemž funkce ECO umožňuje dosáhnout této rychlosti při 1 700 otáčkách za minutu, aby se minimalizovala spotřeba paliva. Převodovka je propojena se systémem APM traktoru Case IH. U modelů Case IH Vestrum CVXDrive byl provoz převodovky vylepšen o další "chytré" provozní funkce. V reakci na průzkumy zákazníků byly vylepšeny jízdní vlastnosti, aby se maximalizovala reakce na zrychlení/zpomalení, přičemž byla zdokonalena citlivost pedálu a zvýšena citlivost a detekce polohy multikontroléru.

Uvnitř čtyřsloupkové kabiny traktoru Case IH Vestrum CVXDrive obsluha ocení vynikající výhled do všech stran a prvotřídní kvalitu čalounění s vylepšeným lícováním a povrchovou úpravou kolem stropu a sloupků, kryty plynových vzpěr podpírajících dveře a zadní okno. Zážitek z jízdy jako v automobilu umocňuje praktický displej v A sloupku s integrovaným zrcátkem a chladicí přihrádkou. Výrazným prvkem nové kabiny je nová obrazovka AFS Pro 700 Plus, která je opatřena vrstvou odolnou proti odleskům a otiskům prstů. Disponuje 15 GB pamětí, má menu pro rychlé spuštění, pracuje rychleji, poskytuje možnost více úloh pro optimalizaci produktivity a může pojmout až čtyři kamerové vstupy.

Uvnitř čtyřsloupkové kabiny traktoru Case IH Vestrum CVXDrive obsluha ocení vynikající výhled do všech stran a prvotřídní kvalitu čalounění.
Uvnitř čtyřsloupkové kabiny traktoru Case IH Vestrum CVXDrive obsluha ocení vynikající výhled do všech stran a prvotřídní kvalitu čalounění.

Zvenčí nabízejí nové nástupní schůdky snadnější a bezpečnější přístup a přepracovaný přední stěrač, který byl dříve k dispozici pouze v konfiguraci s panoramatickou nízkou střechou, pokrývá o 65 % větší plochu sklad a je k dispozici pro všechny verze traktoru. K dispozici nového traktoru Case IH Vestrum CVXDrive je také nový integrovaný sklopný držák LED majáku a nová boční/poziční LED světla, která zvyšují viditelnost.