50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer je nově k dispozici i pro jiné značky meziřádkových kypřičů

Zveřejněno: 11. 5. 2022

Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer je k dispozici jako nedílná součást standardních strojů Steketee nebo jako samostatná jednotka, kterou lze použít k modernizaci jakýchkoli jiných kypřičů. Dodává se ve dvou verzích.

Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer.

Plečky Steketee lze vybavit paralelním posuvným rámem Steketee EC-Steer s rozsahem posuvu +/- 20 cm. Rychlost posuvu je manuálně nastavitelná. Aby byla zajištěna stejná rychlost posuvu v obou směrech, je rám vybaven synchronním válcem. Rám má vysokou světlou výšku pro práci v plodinách v pozdější růstové fázi. Ovládání paralelně posouvajícího se rámu příčně po směru jízdy lze provádět i joystickem.

Posuvný rám též umožňuje používat navigační GPS systém a automatické řízení za pomocí kamerového navádění Steketee IC-Light.

Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer promění neřízené plečky oblíbených výrobců v nářadí s řízením pomocí joysticku nebo dokonce kamery.
Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer promění neřízené plečky oblíbených výrobců v nářadí s řízením pomocí joysticku nebo dokonce kamery.

Paralelní posuvný rám Steketee je nově k dispozici i pro jiné značky meziřádkových kypřičů. Rám tak promění neřízené plečky oblíbených výrobců v nářadí s řízením pomocí joysticku nebo dokonce kamery. Mezi traktorem a rámem nedochází k přenosu bočních pohybů.

Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer je tedy dispozici jako nedílná součást standardních strojů Steketee nebo jako samostatná jednotka, kterou lze použít k modernizaci jakýchkoli jiných kypřičů. Dodává se ve dvou verzích:

– Steketee EC-Steer 7 je vhodný pro plečky s hmotností do 2 500 kilogramů a pracovním záběrem do 6 metrů. Kamera pro navádění může být umístěna uprostřed rámu a pokrývá tak extrémně velké zorné pole.

– Steketee EC-Steer 9 se zesílenou konstrukcí rámu je vhodný pro větší plečky s pracovním záběrem až 9 metrů a hmotností až 4 000 kilogramů.