Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Pneumatiky Alliance Forestar III dostaly schválení pro provoz s pásy Olofsfors, Clarks a Pewag

Zveřejněno: 1. 9. 2022

Alliance 643 Forestar III a Alliance 644 Forestar III získávají oficiální schválení předních výrobců pásů Olofsfors, Clarks a Pewag.

Pneumatiky Alliance 643 Forestar III a Alliance 644 Forestar III se vyznačují vylepšenou konstrukcí.

Společnost Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) s hrdostí oznamuje oficiální schválení významných výrobců pásů Olofsfors, Clarks a Pewag s montáží a používáním jejich pásů na pneumatikách Alliance 643 Forestar III a Alliance 644 Forestar III. „Pásy dále zvyšují již tak značně působivou přilnavost a vysokou průchodnost pneumatik z portfolia Alliance Forestar III. Kombinací pozitivních účinků pneumatik a pásů dochází téměř bezkonkurenčnímu výkonu. Tato kombinace nabízí impozantní přilnavost, nízkou míru narušování povrchu a menší zhutňování půdy, ať se jedná o příkrý terén nebo mokrou a měkkou zem,“ vysvětluje Angelo Noronha, prezident pro Evropu ve společnosti ‎Yokohama Off-Highway Tires.

Pneumatiky Alliance 643 Forestar III a Alliance 644 Forestar III se vyznačují vylepšenou konstrukcí s nylonovými a ocelovými výztuhami a technologií vyztužených šestihranných patek, což zaručuje vynikající odolnost proti průrazům, vysokou zatížitelnost a ochranu proti prokluzování na ráfku. Vzorek běhounu pneumatik Alliance 643 Forestar III se širšími segmenty ramen a vodorovnými drážkami zlepšuje kompatibilitu s pásy a celkovou příčnou stabilitu. Pneumatiky Alliance 644 Forestar III mají speciálně navržený dvojitý úhel výstupků, který zajišťuje přilnavost a záběr. Velká šířka vzorku těchto pneumatik zaručuje širší styčnou plochu, což má za následek nižší tlak na terén.

Alliance 344 Forestar ELIT

Moderní nízkotlaká (LP) pneumatika Alliance Forestar 344 ELIT zahrnuje vylepšenou konstrukci a flexibilní pevné bočnice. Nabízí velkou styčnou plochu, což má za následek menší zhutňování půdy a pohodlnou jízdu pro řidiče. Velká styčná plocha zajišťuje vysoký záběr, snižuje náklady na palivo a zvyšuje celkovou produktivitu lesnických prací. Vzorek běhounu zaručuje přilnavost ve všech typech terénu. Tyto pneumatiky jsou vybaveny ocelovým výztužným pásem pro vysokou odolnost proti průrazům. Zesílená dvojitá patka pneumatiky a snížený tlak huštění umožňují dosáhnout mimořádného výkonu a stability. Úhel dezénu pneumatiky Alliance Forestar 344 ELIT také zaručuje samočisticí vlastnosti. Malý rozestup výstupků uprostřed pneumatiky snižuje valivý odpor na tvrdém povrchu. Pneumatika Alliance Forestar 344 ELIT je navržena tak, aby zvládla všechny typy terénu jak s pásy, tak i bez nich.