Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Pořiďte si pneumatiky BKT a můžete vyhrát čtyřkolku Yamaha

Zveřejněno: 16. 3. 2022

Společnost BKT spustila od 15. března 2022 novou propagační akci pro Českou republiku. Při zakoupení radiálních pneumatik BKT AGRIMAX a Flotation okamžitě získáváte soupravu oblečení BKT ORIGINAL a účast v závěrečné soutěži o skvělou čtyřkolku Yamaha Kodiak 700 a pět grilů Weber.

Indická nadnárodní společnost BKT dodá šťastnému výherci čtyřkolku včetně schválení jejího použití pro silniční provoz.

Společnost BKT oficiálně spustila od 15. března 2022 novou propagační akci pro Českou republiku – soutěž, ve které se hraje o fantastickou čtyřkolku Yamaha Kodiak 700. Tato čtyřkolka, poháněná motorem o objemu 708 cm3, s velkým točivým momentem a vybavena kompaktním rámem a pohodlným sedadlem pro výjimečný komfort, uveze kromě jezdce náklad o hmotnosti 140 kg a utáhne až neuvěřitelných 600 kg.

Indická nadnárodní společnost BKT dodá šťastnému výherci čtyřkolku včetně schválení jejího použití pro silniční provoz. Můžete tak okamžitě začít nejen pracovat, ale také se bavit.

Chcete-li se zúčastnit soutěže, stačí si zakoupit dvě radiální pneumatiky z řady BKT AGRIMAX nebo řady BKT Flotation podle podmínek dostupných na webových stránkách propagační akce: www.bktoriginal.com.

Za nákup pneumatik v propagační akci věnuje společnost BKT garantované ceny: se dvěma produkty BKT AGRIMAX do 30'' včetně a za dva produkty BKT Flotation do 22,5'' včetně získáte dva kusy oblečení z nové řady BKT ORIGINAL: zástěru a košili.

Za dva radiální produkty BKT AGRIMAX od 32'' a za dva radiální produkty BKT Flotation od 26,5'' sadu obsahující pracovní oděv a košili BKT ORIGINAL.

Za každé dvě zakoupené pneumatiky BKT v propagační akci je garantován dárek a také účast v závěrečné soutěži o skvělé ceny. Šance na výhru čtyřkolky Yamaha Kodiak 700 a grilů Weber se samozřejmě zvyšuje s nákupem dalších pneumatik v propagační akci.

Oblečení patří do řady BKT ORIGINAL, je eticky vyrobené z udržitelné bavlny.
Oblečení patří do řady BKT ORIGINAL, je eticky vyrobené z udržitelné bavlny.

Oblečení patří do řady BKT ORIGINAL, je eticky vyrobené z udržitelné bavlny a navržené tak, aby bylo pro zemědělce BKT vhodné i ve volném čase, nejen při práci na poli.

Dárky se udělují za každé dvě zakoupené pneumatiky BKT v propagační akci.

Jejich získání je velmi jednoduché: účastníci se musí přihlásit na webové stránce www.bktoriginal.com, vyplnit příslušný formulář s požadovanými údaji a přiložit fakturu za nákup nebo potvrzení objednávky, pokud pneumatiky nejsou u prodejce pneumatik ihned k dispozici. V druhém případě bude tedy nákup dokončen až tehdy, jakmile budou pneumatiky k dispozici.

Čtyřkolka Yamaha Kodiak 700, o kterou se nyní soutěží.
Čtyřkolka Yamaha Kodiak 700, o kterou se nyní soutěží.

Účastníci budou muset také nahrát dle vlastního výběru fotografii, která ukazuje jejich vášeň pro práci na poli nebo speciální okamžik jejich pracovního dne. Sady dárků budou doručeny, jakmile bude ověřena nahraná fotografie a skutečnost, zda jsou zakoupené pneumatiky BKT z propagační akce.

Vyplnění online formuláře a nahrání potvrzení o nákupu vás také opravňuje k účasti v závěrečné soutěži, ve které můžete vyhrát skvělé ceny. Porota totiž vybere nejlepší fotografii ze všech zaslaných fotografií účastníků soutěže, kteří tak mají šanci vyhrát čtyřkolku Yamaha Kodiak 700 a grily Weber.

Na stránce naleznete také pravidla a podrobnosti o propagační akci i telefonní kontakt na společnost BKT pro další informace.

Propagační akce platí pouze v České republice od 15. března 2022 do 30. září 2022.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: BKT

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.