VF TractorMaster Hybrid. Inteligentní pneumatika určená pro silnice, tvrdé i měkké půdy
Dnes je 19.9. – svátek slaví Zita

Pöttinger představil nové rotační brány, pluhy, secí stroje a kultivátor

Zveřejněno: 2. 9. 2024

U zámku Grafenegg v Rakousku představila firma Pöttinger novinky v oblasti techniky pro zpracování půdy a setí. Konkrétně se prezentoval secí stroj Pöttinger AEROSEM VT s komfortním ovládáním Profiline, secí stroj Pöttinger AEROSEM FDD s novou secí lištou, pluh Pöttinger SERVO 4000 s rozšířenými možnostmi, nová kombinace Pöttinger FOX 3000 D, sklopné rotační brány Pöttinger LION V 6040 a radličkový kultivátor Pöttinger PLANO 6060 VT.

Kultivátor Pöttinger Plano 6060 VT.

Kombinace pneumatických tažených secích strojů Pöttinger AEROSEM VT 5000 DD se záběrem 5 metrů a Pöttinger AEROSEM VT 6000 DD se záběrem 6 metrů lze nyní vybavit i komfortním ovládáním Profiline.

Pneumatický secí stroj Pöttinger AEROSEM FDD s novou secí lištou nabízí rozteč řádků 15 cm a čelní zásobník.

Pluhy Pöttinger SERVO 4000 dostávají volitelnou výbavu pro ještě větší variabilitu při nasazení. Výkyvné rameno lze nastavit pro orbu v brázdě i na nezorané půdě.

Pöttinger inovoval krátké kombinace Pöttinger FOX, aby bylo možné pracovat hospodárněji s minimální energetickou náročností. Pöttinger FOX 3000 D se stabilním závěsem umožňuje dokonalý výhled na celou kombinaci. Nové hydraulické nastavení hloubky (výbava na přání) zvyšuje komfort obsluhy. Pöttinger FOX se v agregaci se secím strojem Pöttinger stává cenově výhodnou kombinací.

Pöttinger rozšiřuje nabídku rotačních bran o sklopné provedení se záběrem až 6 metrů. Stabilní provedení Pöttinger LION V je koncipované pro agregaci s traktory s maximálním výkonem 320 koní.

Radličkový kultivátor Pöttinger PLANO 6060 VT je navržen pro mělké až středně hluboké zpracování půdy a nabízí dokonalou synchronizaci rámu, pracovních sekcí a nastavení hloubky zpracování od 3 do 15 cm. Pöttinger PLANO 6060 VT nabízí bezprecedentní přesnost a variabilitu pro zpracování půdy.

Podrobnější informace o jednotlivých novinkách přinesou samostatné články.