50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Přestaňte ztrácet čas a pořiďte si novou sklízecí mlátičku CASE IH AXIAL-FLOW ještě letos za akční cenu

Zveřejněno: 5. 11. 2020

Pořiďte si sklízecí mlátičku CASE IH AXIAL-FLOW s několikaletými zkušenostmi. Tato sklízecí mlátička CASE IH se osvědčila ve všech zemích světa a její vlastníci by na ni nedali dopustit. Využijte podzimní akce u BV-Techniky a vytěžte maximum z jejich speciální akční nabídky na modely CASE IH AXIAL-FLOW.

Sklízecí mlátička CASE IH AXIAL-FLOW

Proč CASE IH AXIAL-FLOW

Poslední roky nám počasí neumožňuje mít pro sklizeň plodin perfektní podmínky. Porosty jsou husté a mají velký výnos na hektar, přičemž se i tak klade velký důraz na vysokou kvalitu zrna. Proto si i tak náročnou operací musí sklízecí mlátičky poradit – a v tuto chvíli přichází na řadu vyspělá konstrukce CASE AXIAL-FLOW. Ty jsou průkopníkem v oblasti sklizně a udávají směr, kam se má sklizňová technika dále ubírat.

Časy vytřásadlových kombajnů jsou dávno pryč, nyní přicházejí na řadu sklízecí mlátičky CASE IH AXIL-FLOW s rotory pro nejšetrnější získání zrna z plodiny. Díky jednodušší axiální technologii výmlatu probíhá výkonnější separace a současně dochází k úsporám provozních nákladů.

Nízké provozní náklady CASE IH

Mechanická jednoduchost sklízecí mlátičky CASE IH přináší velkou úsporu vašich financí a času. Předsezónní příprava kombajnu AXIAL-FLOW zahrnuje jen malé množství potřebných úkonů, aby bylo v čase sklizně vše nachystáno na 100 %.

Nízká spotřeba paliva je zajištěna úspornými motory FPT, které mají vysokou efektivitu přenosu výkonu. Axial-Flow dosáhl o 26 % nižších provozních nákladů v testu německé zkušebny DLG, která tento test prováděla po dobu 3 let.

Šetrnost a více výkonu s CASE IH AXIAL-FLOW

Se sklízecí mlátičkou CASE IH AXIAL-FLOW získáte nejen více výkonu, ale také více šetrnosti, jednoduchosti a univerzálnosti. Věděli jste, že vám na denní údržbu postačí pouze 2 minuty? Kombajny CASE IH disponují nejmenším počtem mazacích míst mezi všemi sklízecími mlátičkami. Pouze 7 hnacích řemenů a reverzace rotoru, která zajišťuje změnu směru při ucpání, vám zajistí klidnou a příjemnou sklizeň bez jakýchkoliv problémů.

Se sklízecí mlátičkou CASE IH AXIAL-FLOW získáte nejen více výkonu, ale také více šetrnosti, jednoduchosti a univerzálnosti
Se sklízecí mlátičkou CASE IH AXIAL-FLOW získáte nejen více výkonu, ale také více šetrnosti, jednoduchosti a univerzálnosti

Se sklízecí mlátičkou CASE IH AXIAL-FLOW můžete ve čtvrtek sklízet řepku a v pátek třeba sóju. Díky snadno dostupným košům je změna plodiny záležitostí na pár minut.

Zdokonalená technologie rotoru vám zajistí kvalitní výmlat bez ohledu na plodinu. Srdcem každé sklízecí mlátičky CASE IH AXIAL-FLOW je totiž nejnovější rotor SMALL TUBE, který byl speciálně vyvinut pro evropské podmínky sklizně. Těch nejlepších parametrů dosahuje díky nastavení konstrukce rotoru.

Komfortní pracovní místo pro dlouhé dny na poli

Sklizená úroda je prvním krokem k úspěchu. Sklizená úroda také znamená získat odměnu za odvedenou práci a veškerou práci a výrobní prostředky investované během celé sezóny. Stejně tak, jak si společnost CASE IH potrpí na kvalitu kabiny ve svých traktorech, si potrpí i na kvalitu kabin sklízecích mlátiček AXIAL-FLOW.

Stejně tak, jak si společnost CASE IH potrpí na kvalitu kabiny ve svých traktorech, si potrpí i na kvalitu kabin sklízecích mlátiček AXIAL-FLOW
Stejně tak, jak si společnost CASE IH potrpí na kvalitu kabiny ve svých traktorech, si potrpí i na kvalitu kabin sklízecích mlátiček AXIAL-FLOW

Luxusní konfigurace kabiny sklízecí mlátičky zahrnuje pohodlné sedadlo řidiče, nastavitelný sloupek řízení a panel ovladačů vzájemně propojený s multifunkční ovládací pákou Multicontroller pro obrovský komfort a pohodlí.

Jako další doplňky zpříjemňující dlouhé letní sklizňové dny na poli jsou velké otevíratelné okno do zásobníku, kožený volant, sluneční clony, velký chladící a úložný prostor a další přídavné doplňky, dle přání zákazníka.

AFS Harvest Command

S chybějícími zkušenostmi nebo večerní únavou při dlouhých letních dnech na poli si hravě poradí jedinečný pomocník svého druhu AFS Harvest Command. Během práce na poli monitoruje parametry sklizně, porovnává je s požadavky obsluhy a následně provádí jednotlivé úpravy nastavení. Součástí je také kamera v zrnovém výtahu sledující poškození zrna a množství nečistot, nebo automatická regulace pojezdové rychlosti.

Sami si můžete vybrat strategii, která odpovídá vašim konkrétním potřebám při sklizni, podmínkám a plodině, díky čemuž se systém sám postará o ideální nastavení sklízecí mlátičky CASE IH AXIAL-FLOW.

Perfektní práce se zbytky plodiny

U sklízecí mlátičky CASE IH AXIAL-FLOW řady 250 je možné zvolit i technologii pro zpracování rostlinných zbytků. O dokonalé rozdrcení a následný rozhoz slámy v celém rozsahu žacího adaptéru se postará drtič X-Tra.

O dokonalé rozdrcení a následný rozhoz slámy v celém rozsahu žacího adaptéru se postará drtič X-Tra
O dokonalé rozdrcení a následný rozhoz slámy v celém rozsahu žacího adaptéru se postará drtič X-Tra

Následné kvalitní zpracování rostlinných zbytků ovlivňuje odběr dusíky a vody pro rozkládání organické hmoty. Tímto eliminuje shluky slámy, které napomáhají tolik nežádoucímu množení hlodavců.

Sláma produkovaná sklízecí mlátičkou CASE IH AXIAL-FLOW je podélně narušena, což přináší lepší sací vlastnosti, při jejím využití ve stájových prostorech. Dokonce disponuje i větší lisovatelností, kterou ocení nejenom obsluha samotného lisu. Díky tomu se také následně snižují náklady na lisování, dopravu a skladování.

Pro bližší informace kontaktujte společnost BV Technika, která sklízecí mlátičky CASE IH AXIAL-FLOW nabízí na území Moravskoslezského, Olomouckého, Zlínského a Východočeského kraje.