50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Secí stroj Amazone Precea s podmítačem Amazone CombiDisc 3000: Příprava seťového lůžka a setí řádkových plodin během jednoho přejezdu

Zveřejněno: 3. 3. 2022

Amazone díky secímu stroji Amazone Precea s podmítačem Amazone CombiDisc 3000 představuje řešení pro zpracování půdy a setí na lehké až středně těžké půdě při pracovní rychlosti až 15 km/h.

Secí stroj Amazone Precea s podmítačem Amazone CombiDisc 3000.

Přesný secí stroj Amazone Precea zajišťuje velmi přesné uložení osiva. Amazone Precea 3000-A Super je vhodná pro pracovní rychlosti až 15 km/h, a proto je ideální pro kombinaci se závěsným kompaktním diskovým podmítačem Amazone CombiDisc 3000.

Nesené kompaktní diskové brány Amazone CombiDisc slouží jako pasivní zpracování půdy pro širokou škálu kombinací secích strojů Amazone. Díky tomu může společnost Amazone vedle řady strojů pro zpracování půdy poháněných vývodovým hřídelem, jako jsou rotační brány a rotační kypřiče, nabízet také stroje pro pasivní zpracování půdy. Novinkou je kombinace s přesným secím strojem Amazone Precea-A.

Secí stroj Amazone Precea-A se rychle a bezpečně připojuje k podmítači pomocí systému QuickLink.
Secí stroj Amazone Precea-A se rychle a bezpečně připojuje k podmítači pomocí systému QuickLink.

Amazone CombiDisc má pracovní záběr 3 metry a skládá se ze dvou řad disků (umístěné za sebou). Každá řada disků se skládá z 12 vroubkovaných disků o průměru 410 mm. V každém případě jsou dva disky uchycené na jednom rameni.

Skutečný pracovní záběr 3 metry zajišťuje celoplošné zpracování půdy před secím strojem Amazone Precea-A.
Skutečný pracovní záběr 3 metry zajišťuje celoplošné zpracování půdy před secím strojem Amazone Precea-A.

Lze dosáhnout pracovní hloubky 3 až 8 cm. Díky tomu je diskový podmítač ideální pro předseťovou přípravu na lehkých až středně těžkých půdách. Pracovní hloubku obou řad disků lze nastavit mechanicky nebo alternativně pomocí hydraulického válce z kabiny traktoru.

Skutečný pracovní záběr 3 metry zajišťuje celoplošné zpracování půdy před secím strojem. Stroj Amazone Precea-A může být osazen různými druhy válců pro zpětné utužení půdy. Secí stroj se rychle a bezpečně připojuje k podmítači pomocí systému QuickLink. Kompaktní diskový podmítač Amazone CombiDisc 3000 je k traktoru připojen přes Cat. 2 nebo Cat. 3 dolního závěsu.