50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Tour de France: Zemědělské pneumatiky Continental jsou poprvé součástí fenomenálního závodu

Zveřejněno: 30. 6. 2021

V létě patří francouzské silnice opět profesionálním cyklistům. 21 etap Tour de France provede závodníky I návštěvníky nejrůznějšími francouzskými regiony, včetně zemědělských oblastí Bretaně, Bourgogne a Auvergne. Continental, jako jeden z pěti hlavních partnerů Tour de France, je zde stale více viditelný. V posledních letech byla Tour spojena s velkou prezentací osobních, cyklo a moto pneumatik Continental. Letos bude poprvé součástí Tour de France také prezentace zemědělských pneumatik Continental.

Rozsáhlé portfolio pneumatik společnosti Continental nabízí farmářům robustní “partnery”, které poskytují maximální výkon na různých půdách, při různých zatíženích a při různých rychlostech. Zdroj foto - tisková zpráva Continental

„Některé etapy se vyznačují výhledy na téměř nekonečnou zemědělskou půdu. Právě tam budou viditelné vysoce výkonné zemědělské pneumatiky,“ vysvětluje Benjamin Hübner, manažer produktové řady zemědělských pneumatik ve společnosti Continental. „Naše pneumatiky znamenají odolnost, bezpečnost a pohodlí - v terénu i na silnici, na automobilech, jízdních kolech, traktorech nebo užitkových vozidlech. Partnerství s Tour de France vše dokáže jedinečně zobrazit.“

La Passion de la Terre - Zemědělské pneumatiky v centru pozornosti

Zemědělské pneumatiky Continental jsou na letošní Tour de France viditelné na polích s francouzským sloganem „La Passion de la Terre“ (volně přeloženo jako Vášeň pro Zemi). Zemědělské pneumatiky jsou rovněž součástí “Continental car”, který doprovází účastníky na všech etapách. Na prvních třech rychlostních úsecích jsou instalovány velké bannery, dále traktory se zemědělskými pneumatikami podél trasy, které rovněž prezentují zemědělské portfolio společnosti Continental. Animovaný LED banner zdraví cyklisty ve vybraných etapových cílech a závěr Tour na pařížské Champs Elysée budou doprovázet krátké reklamní klipy.

Zemědělské pneumatiky Continental jsou poprvé součástí fenomenálního závodu . Zdroj foto - tisková zpráva Continental
Zemědělské pneumatiky Continental jsou poprvé součástí fenomenálního závodu . Zdroj foto - tisková zpráva Continental

Continental a dlouholeté zkušenosti se zemědělskými pneumatikami

Zemědělské pneumatiky musí být všestranné. Rozsáhlé portfolio pneumatik společnosti Continental nabízí farmářům robustní “partnery”, které poskytují maximální výkon na různých půdách, při různých zatíženích a při různých rychlostech. První zemědělská pneumatika Continental byla uvedena na trh v roce 1928. Na základě svých mnohaletých zkušeností společnost Continental neustále investuje do inovací, aby mohla ideálně reagovat na potřeby zákazníků.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Continental

1) z podkladů Continental

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.