AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Traktory Case IH Farmall C Selection rozšiřují nabídku traktorů o výkonu 55 až 120 koní

Zveřejněno: 4. 1. 2023

Case IH rozšiřuje svou nabídku traktorů o výkonu 55 až 120 koní o tři nové modely Case IH Farmall C Selection: 100 C, 110 C a 120 C. Tyto nové modely o výkonu 101, 110 a 117 koní zvyšují všestrannost rodiny traktorů Case IH Farmall tím, že nabízejí výkonné, odolné a snadno použitelné traktory s převodovkou Powershuttle. Nová řada doplňuje rodinu traktorů Case IH Farmall C, která zahrnuje také verze Case IH Farmall C Advanced s převodovkou Active Drive 2, jež cílí na náročnější zákazníky z hlediska komfortu a výbavy.

Modely Case IH Farmall C Selection jsou standardně vybaveny účinnou a odolnou převodovkou Powershuttle 12 x 12 s rychlostí 40 km/h.

Traktory Case IH Farmall C Selection, určené především pro malé a střední farmy a profesionální chovatelské podniky, osloví ty, kteří požadují robustní a těžký traktor, ideální pro intenzivní polní práce nebo práci s těžkým nakladačem. Jsou všestranné, vysoce produktivní a snadno ovladatelné, nákladově efektivní, jednoduché na údržbu a pohodlné na obsluhu.

Nový čtyřválcový motor FPT F5 o objemu 3,6 litru využívá common rail. Poskytuje maximální točivý moment při nižších otáčkách motoru, 450 Nm, 490 Nm a 506 Nm u modelů Case IH Farmall 100 C, Farmall 110 C a Case IH Farmall 120 C.

Navzdory značnému výkonu a točivému momentu je FPT F5 mimořádně úsporný, což v kombinaci s většími 130l palivovými nádržemi a 14,4l nádržemi na AdBlue umožňuje vykonat více práce. Další významnou výhodou je 600hodinový servisní interval, který maximalizuje dobu provozuschopnosti. Motor je vybaven technologií Compact Hi-eSCR2 – nevyžaduje výměnu filtrů ani mechanické čištění. Technologie je umístěna pod kapotou motoru. Umožňuje snadný přístup k olejovým a motorovým filtrům na levé straně traktoru.

Nová šestisloupková kabina traktoru Case IH Farmall C Selection má šest vnějších pracovních světel a široké schůdky.
Nová šestisloupková kabina traktoru Case IH Farmall C Selection má šest vnějších pracovních světel a široké schůdky.

Modely traktoru Case IH Farmall C Selection jsou standardně vybaveny účinnou a odolnou převodovkou Powershuttle 12 x 12 s rychlostí 40 km/h. Čtyři rychlostní stupně v každém ze tří rozsahů umožňují přesnou volbu rychlosti. Není nutné používat spojku ke změně směru jízdy. K dispozici je i převodovka s plazivými rychlostmi 20 x 20.

Modely traktoru Case IH Farmall C Selection jsou vybaveny velkou, těžkou přední nápravou, která zvyšuje celkovou hmotnost vozidla na 7 tun a nosnost nápravy na 5,2 tuny, s dodatečnou šířkou 20 cm od příruby k přírubě, což činí tento traktor ideálním pro nejtěžší práce s čelním nakladačem. K dispozici je také elektrohydraulická uzávěrka diferenciálu a kotoučové brzdy, přičemž pro zvýšení výkonu a bezpečnosti je k dispozici automatické zapojení systému pohonu všech kol při brzdění. Nový Case IH Farmall C Selection může být vybaven zadními pneumatikami 540/65 R38 (SRI 800).

Traktory Case IH Farmall C Selection jsou vhodné pro čelní nakladač.
Traktory Case IH Farmall C Selection jsou vhodné pro čelní nakladač.

Nosnost zadního závěsu traktoru Case IH Farmall C Selection je až 5 000 kg, což je hodnota obvykle spojovaná s většími traktory. Mezi volitelná příslušenství patří mechanický přední závěs, který unese 1 400 kg, přední vývodový hřídel s 1 000 otáčkami za minutu a čerpadlo Extra Flow poskytující vysoký hydraulický průtok – 82 l/min oproti standardním 63 l/min.

Nová šestisloupková kabina traktoru Case IH Farmall C Selection má šest vnějších pracovních světel a široké schůdky. Všechny ovládací prvky jsou umístěny vpravo od obsluhy. Velké, vzduchem odpružené sedadlo optimalizuje jízdní komfort a standardně je k dispozici zásuvka USB a držák telefonu. Volitelná výbava zahrnuje otevírací čelní sklo a boční okna spolu se střešním oknem.