Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Veletrh Agritechnica 2023: Hlavním tématem bude "Zelená produktivita". Jaké formáty prezentace čekají na návštěvníky?

Zveřejněno: 8. 12. 2022

Od 12. do 18. listopadu 2023 se uskuteční mezinárodní zemědělský veletrh Agritechnica 2023 v Hannoveru. Hlavním tématem bude "Zelená produktivita". Registrace vystavovatelů byla již otevřena. Půjde o přední světový veletrh zemědělské techniky s mnoha novými formáty. Na návštěvníky čeká Živá aréna na venkovní ploše.

Agritechnica je přední světový veletrh zemědělské techniky.

Nové koncepty a průkopnické inovace zajišťují produktivitu zemědělství a ochranu přírody a životního prostředí. Příští ročník veletrhu Agritechnica 2023 se uskuteční od 12. do 18. listopadu 2023 na výstavišti v německém Hannoveru. Pod vůdčím tématem "Zelená produktivita" bude přední světový veletrh zemědělské techniky fórem pro otázky budoucnosti v zemědělství. Návštěvníci z celého světa se setkají s klíčovými hráči a tvůrci změn v oblasti mezinárodní zemědělské techniky.

Veletrh Agritechnica 2023 pořádá Německá zemědělská společnost (DLG). Uzávěrka přihlášek pro vystavovatele je 1. února 2023.

Agritechnica 2023 je přední světový veletrh zemědělské techniky. Na místě konání v Hannoveru jsou zastoupeny všechny celosvětově působící společnosti vyrábějící zemědělskou techniku. Veletrh Agritechnica 2023, který nabízí nejobsáhlejší a nejpestřejší program mezinárodního veletrhu zaměřeného na zemědělství a pěstování plodin, představuje celou škálu zemědělských strojů, od postřikovačů na ochranu rostlin po drony, od traktorů po autonomní systémy a od sklízecích mlátiček po digitální asistenční systémy.

Posledního ročníku Agritechnica 2019 se zúčastnilo 2 803 vystavovatelů, z nichž 62 % bylo ze zahraničí. S více než 446 000 odbornými návštěvníky ze 127 zemí byl veletrh Agritechnica magnetem pro zemědělce a dodavatele strojů z celého světa. Také pro mezinárodní obchod se zemědělskými stroji bude přední světový veletrh fórem pro odbornou a obchodní výměnu, a to zejména v prvních dvou exkluzivních dnech 12. a 13. listopadu 2023.

Formáty veletrhu Agritechnica 2023

Tematické formáty a formáty pro jednotlivé cílové skupiny doplňují nabídku exponátů a nabízejí podnikatelům další možnosti účasti na předním světovém veletrhu Agritechnica 2023:

  • NOVINKA: Live Arena: Chytré zemědělství – Jaký je přínos automatizace a konektivity pro zemědělskou výrobu? Společnosti představí svá řešení a budoucí nápady pro chytré zemědělství naživo na venkovní ploše.

  • NOVINKA: Drive Experience: Alternativní pohony – Biometan, vodík, elektřina – v novém formátu "Drive Experience" pod širým nebem nabízejí vystavovatelé svým návštěvníkům možnost na vlastní kůži vyzkoušet zemědělskou techniku s alternativními pohony na kruhové dráze.

  • NOVINKA: DLG.Prototype.Club – Tržiště pro objednávky inovací. Výrobci OEM a dodavatelé zde díky tendrům najdou nejen nové poskytovatele služeb v této oblasti, ale získají také řešení na míru pro aktuální výzvy v rámci své strategie digitalizace.

  • Start-upy v oblasti agropotravinářství – Mezinárodní "start-up ekosystém" potravinářského a zemědělského sektoru se setká v prostoru výstavy a networkingu.

  • Mezinárodní centrum prodejců a služeb a "Werkstatt LIVE" (Workshop LIVE) – Informace a služby. Mezinárodní místo setkávání pro obchod se zemědělskými stroji. V rámci "Werkstatt live" (workshop naživo) budou na příkladu údržby a oprav demonstrovány požadavky na techniky mechatroniky zemědělských a stavebních strojů.

  • NOVINKA: Živá aréna: Lesnictví – Lesnická technika naživo v akci – od vyvážeček až po harvestory a speciální lesnické stroje.

  • Kampus a kariéra – Campus & Career je platforma, která spojuje témata profese, vzdělávání a kariéry, výzkumu a vědy.

Autor: Milan Jedlička
Foto: DLG

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.