50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Yanmar na veletrhu GaLaBau představí nové traktory a závěsnou techniku

Zveřejněno: 21. 7. 2022

Společnost Yanmar Europe oznámí na norimberském veletrhu GaLaBau v září tohoto roku novou pětiletou záruku na traktory Yanmar SA, Yanmar YT2 a Yanmar YT3 o výkonu od 22 do 60 koní. Rovněž bude představena nová řada nejrůznějšího nářadí za konkurenceschopnou cenu, kterou doprovodí kompletní řada traktorů Yanmar nabízejících vysokou produktivitu, velkou všestrannost a optimální komfort obsluhy.

Yanmar YT3 – YT je prémiová řada traktorů s nízkoemisními vznětovými motory (Stage-V, Common Rail), které kombinují vysoký točivý moment a nízkou spotřebu paliva díky elektronickému vícestupňovému systému přímého vstřikování.

Na veletrhu GaLaBau představí Yanmar novou prodlouženou pětiletou záruku (nebo 5000 motohodin) na své traktory Yanmar SA, Yanmar YT2 a Yanmar YT3 ve výkonovém rozsahu 22 až 60 koní. Stále více zákazníků nyní při nákupu nových traktorů posuzuje celkové náklady na vlastnictví (TCO); jinými slovy jde o komplexní finanční analýzu celého životního cyklu zakoupeného produktu.

Na veletrhu budou rovněž představeny první modely nářadí a závěsné techniky (250 modelů ve 12 různých kategoriích). Nová řada nářadí bude uvedena na trh pod značkou YTAGRI. Nářadí za konkurenceschopnou cenu a s krátkými dodacími lhůtami bude k dispozici pro všechny traktory Yanmar – včetně nové řady Yanmar YM – ale bude také cenným doplňkem pro traktory jiných značek.

Yanmar Europe představuje na Galabau novinky: 5letá záruka na traktory, nové nářadí, řada traktorů Yanmar YM.
Yanmar Europe představuje na Galabau novinky: 5letá záruka na traktory, nové nářadí, řada traktorů Yanmar YM.

Společnost Yanmar vidí na německém zemědělském trhu velké příležitosti, a proto do Norimberku přiveze kompletní řadu traktorů. Traktory jsou známé svou japonskou kvalitou, odolností, spolehlivostí a nízkou spotřebou paliva. Mohou se také pochlubit nejmodernějšími technologiemi, jako jsou motory splňující emisní normu Stage V, vzdálený monitoring Smart Assist a převodovka i-HMT (Vario). Traktory Yanmar jsou speciálně konstruovány pro evropské zákazníky a certifikovány podle nejpřísnější homologační normy EC167/2013.

Traktory řady Yanmar YM

Nová řada Yanmar YM3 byla navržena s ohledem na požadavky zákazníků a bude k dispozici od září letošního roku. Dva nové modely – Yanmar YM347 (47 koní) a Yanmar YM359 (60 koní) – doplňují stávající řadu Yanmar YT3 (47 a 60 koní) a nabízejí všechny bezpečnostní a komfortní prvky, které zákazníci očekávají.

Yanmar YM359A. Traktor je osazen výkonným motorem s přímým vstřikováním TNV common rail, který přispívá ke snížení spotřeby paliva a provozních nákladů.
Yanmar YM359A. Traktor je osazen výkonným motorem s přímým vstřikováním TNV common rail, který přispívá ke snížení spotřeby paliva a provozních nákladů.

Traktory jsou osazené výkonným motorem s přímým vstřikováním TNV common rail, který přispívá ke snížení spotřeby paliva a provozních nákladů. Motor spolupracuje s plně synchronizovanou převodovku 12 x 12. Filtr pevných částic (navržený společností Yanmar) má dlouhý servisní interval. Traktory YM jsou standardně vybaveny novým monitorovacím a diagnostickým systémem Yanmar Smart Assist Remote. Díky svému výkonu, produktivitě, spolehlivosti a kompaktnosti (šířka pouhých 1 420 mm) je řada Yanmar YM ideální pro provoz v zemědělství.

Traktory řady Yanmar YT a Yanmar SA

Yanmar YT je prémiová řada traktorů s nízkoemisními vznětovými motory (Stage-V, Common Rail), které kombinují vysoký točivý moment a nízkou spotřebu paliva díky elektronickému vícestupňovému systému přímého vstřikování. Stejně jako řada Yanmar YM mají i traktory Yanmar YT dlouhý servisní interval. Traktor Yanmar YT3 je světově prvním traktorem s výkonem pod 50 koní s převodovkou i-HMT (Vario).

Yanmar SA424 – Řada SA zahrnuje výkonné, a přitom kompaktní traktory s kabinou i bez. Traktory jsou vhodné pro provoz v omezeném prostoru.
Yanmar SA424 – Řada SA zahrnuje výkonné, a přitom kompaktní traktory s kabinou i bez. Traktory jsou vhodné pro provoz v omezeném prostoru.

Celá řada traktorů Yanmar YT je k dispozici s kabinou i bez. Kabina je standardně vybavena topením, integrovanou klimatizací, vyhříváním zadního okna (Yanmar YT2) a předními stěrači. Řada Yanmar SA zahrnuje výkonné, a přitom kompaktní traktory s kabinou i bez. Traktory jsou vhodné pro provoz v omezeném prostoru.

Monitoring Smart Assist

Smart Assist Remote je pokročilý telematický monitorovací a diagnostický systém společnosti Yanmar. Smart Assist Remote umožňuje majitelům a provozovatelům sledovat stav a polohu traktoru na dálku pomocí počítače nebo chytrého telefonu prostřednictvím speciální aplikace. Systém také generuje alarmy a oznámení v případě překročení provozních parametrů, čímž pomáhá řídit údržbu a optimalizovat provoz a zároveň snižuje neplánované prostoje traktoru. Monitorovací systém je součástí standardní výbavy traktorů řady Yanmar YM a Yanmar YT.

Yanmar najdete v hale 7A, stánek 116 na společném stánku s Yanmar Compact Equipment.