Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Zemědělské pneumatiky Continental dostupné i pro velké řady traktorů John Deere

Zveřejněno: 16. 1. 2022

Continental dodává do továrny John Deere ve Waterloo ve státě Iowa pneumatiky z produktových řad Continental TractorMaster a Continental Tractor85 už od listopadu 2021. Pneumatiky jsou určeny pro velké traktory John Deere 7R a 8R, které se prodávají na globálních trzích. Produktová řada pneumatik Continental se tak rozšiřuje na velikost pneumatik přesahující 2 metry a až do průměru ráfku 50''.

Traktor John Deere řady 8R s pneumatikami Continental TractorMaster (ilustrační foto).

V roce 2019 začala společnost John Deere používat pneumatiky Continental na traktory vyráběné v jejich továrně v německém Mannheimu. Díky nové dohodě se společností John Deere o dodávkách agropneu Continental TractorMaster a Continental Tractor85 do amerického výrobního závodu John Deere, rozšiřuje Continental svou přítomnost v mezinárodním obchodu s velkými traktory.

Continental TractorMaster a Continental Tractor85: Všestranné pláště pro práci farmářů

Pneumatiky Continental TractorMaster a Continental Tractor85 zastupují v portfoliu Continental univerzální všestranné zemědělské pneumatiky. Díky technologii “D.fine lug” je kontaktní plocha dezénu větší než u standardních pneumatik. Velké překrytí záběrových žeber vede ke komfortnímu jízdnímu chování a menším vibracím. Díky další nové technologii “N.flex” mají pneumatiky vysoký stupeň stability a vynikají odolností proti poškození kostry, což pneumatikám umožňuje přizpůsobit se každému terénu.

„Zemědělské pneumatiky Continental TractorMaster a Continental Tractor85 jsou ideální pro použití na různých půdních podmínkách. Díky flexibilní nylonové kostře poskytují farmáři tu nejlepší možnou podporu při jeho práci, ať už na poli nebo na silnici,“ říká Jens Mund, Key Account Manager pro první výbavu zemědělských pneumatik ve společnosti Continental, divize Commercial Specialty Tires.

Autor: Miroslav Žiačik
Foto: Continental

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.