Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Zetor představil kalendáře pro rok 2023: „Made in Czech Republic“ a oslava žen pracujících na venkově

Zveřejněno: 14. 10. 2022

Podzim je tu, což mimo jiné znamená, že rok 2022 se pomalu blíží ke svému konci. Zároveň v tomto období společnost Zetor Tractors každoročně představuje kalendáře na nadcházející rok, které se pravidelně těší velké popularitě. I letos vznikly dvě varianty – 12stránkový produktový kalendář a 4stránková limitovaná edice. A na co se mohou fanoušci a zákazníci Zetoru v obou kalendářích těšit?

Zetor představil kalendáře pro rok 2023.

Produktový kalendář Zetor pro rok 2023 vezme své majitele na cestu životním cyklem traktoru Zetor. Od jeho zrození v počítačovém programu, přes testování a výrobu, až po předání traktoru novému majiteli. „Většina zákazníků a fanoušků zná traktory Zetor z výstav nebo přímo z práce na poli. My se jim v produktovém kalendáři snažíme přiblížit pár střípků z toho všeho, co se děje předtím. Chceme ukázat kolik lidí, práce a času je potřeba k tomu, aby se takový traktor vyrobil. Společnost Zetor Tractors, jako jeden z mála světových výrobců, má svou výrobu soustředěnou v Evropě. V našem výrobním a vývojovém středisku v Brně se vyrábí kompletní portfolio užitkových traktorů s vyššími výkony, na což jsme náležitě hrdí,“ vysvětluje Dominik Moser, marketingový manažer společnosti Zetor Tractors a.s.

Limitovaný kalendář Zetor pro rok 2023 se tematicky vrací k venkovu, přirozenému pracovnímu prostředí traktorů Zetor. „Motivem letošního limitovaného kalendáře byla oslava žen pracujících na venkově. Protože i v dnešní době to není jednoduchá práce. Traktory a zemědělství obecně jsou nejčastěji spojovány s muži, ale jsou to právě ženy, které zastávají neméně důležitou a leckdy nepostradatelnou roli. Navíc, bez nich by byl venkov smutné a rozhodně méně hezké místo,“ přibližuje koncept limitovaného kalendáře Dominik Moser.

Oba kalendáře Zetor pro rok 2023 je již nyní možné exkluzivně zakoupit jak ve fan shopu, který se nachází v prostorách ZETOR Gallery, tak na oficiálním eshopu. V následujících týdnech budou kalendáře k dostání i v dealerské síti společnosti Zetor Tractors a.s.

Zetor představil kalendáře pro rok 2023: „Made in Czech Republic“ a oslava žen pracujících na venkově.
Zetor představil kalendáře pro rok 2023: „Made in Czech Republic“ a oslava žen pracujících na venkově.