Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Články na téma „Volvo“

Téma „Volvo“ – třídění:

Volvo rozšiřuje řadu nakladačů o elektrický model

(25.5.2023) Společnost Volvo Construction Equipment (Volvo CE) vyvinula řešení pro přestavbu kolového nakladače Volvo L120 na elektrický pohon.

Čtyřkolové aplikátory Vervaet Quad 550 pohání moderní motor Volvo Penta

(15.5.2023) Když se nizozemský výrobce Vervaet rozhodl rozšířit své portfolio o čtyřkolové samojízdné aplikátory, netrvalo dlouho a našel partnera s motorem, který by byl schopen poskytovat vysoký točivý moment, aniž by zvyšoval složitost konstrukce stroje.

Volvo testuje dálkově ovládaný kolový nakladač při manipulaci se dřevem

(28.2.2022) Společnost Volvo Construction Equipment testuje kolový nakladač, který lze ovládat na dálku prostřednictvím sítě 5G. Nakladač Volvo L180H High-Lift lze ovládat z řídicího centra vzdáleného stovky kilometrů od místa, kde se provádí manipulace se dřevem.…

Jaké jsou výhody motorů Volvo Penta Stage V pro terénní stroje

(23.9.2020) Výrobce Volvo Penta, jehož motory můžeme vidět v zemědělské a stavební technice, zmínil několik výhod nových motorů plnících přísnou emisní normu Stage V. Řada motorů s různým výkonem má nabídnout lepší spotřebu paliva či snadnou údržbu.

Volvo po zásahu úpravce. Vznikl nový hráč na poli zemědělských tahačů

(6.5.2019) Milovníci tahačů Volvo mohou jásat. Německý úpravce nákladních vozidel A+T Nutzfahrzeuge GmbH si podal Volvo a představil speciální FMX540 4x4 Multitruck upravený pro provoz v zemědělství.

Mohl by tento autonomní sklápěč nelézt uplatnění v zemědělství?

(10.2.2018) Mezi nejnovější inovace stavebního giganta Volvo CE patří koncept HX1. Jedná se o elektrický autonomní nosič nákladu, který se testuje již druhým rokem.

Hybridní nakladač Volvo rapidně snižuje spotřebu paliva. Je úspornější, než se čekalo

(31.1.2018) Volvo CE (Construction Equipment) je zaneprázdněn testováním nového elektrického kolového nakladače - prototypu LX1. Firma tvrdí, že dosáhla významného zlepšení v oblasti spotřeby paliva ve srovnání s konvenčními protějšky.

Volvo vyvinulo nový samořiditelný kamion

(10.7.2017) Společnost Volvo Truck vyvinula nový samořiditelný kamion. Kamion je určen pro brazilské farmáře pěstující cukrovou třtinu. Nový kamion jim má významně zvýšit produktivitu.

Nové motory Volvo Penta

(2.12.2016) Společnost Volvo Penta představila na veletrhu Agromek 2014 nejnovější řadu motorů plnící emisní limit Stage IV. Nové motory se již budou objevovat v samojízdných postřikovačích od firmy Agrifac Machinery se kterou firma Volvo Penta spolupracuje.

← Zpět
Další →