Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Grégoire Besson Occitan T70 rozšiřuje nabídku diskových podmítačů

Zveřejněno: 23. 3. 2023

Francouzská firma Grégoire Besson obohatila svůj sortiment diskových podmítačů o nový model Grégoire Besson Occitan T70. V modelové řadě jsou k dispozici ještě menší modely Grégoire Besson Occitan 50, Occitan 60 a Occitan T60.

Grégoire Besson Occitan T70 rozšiřuje nabídku diskových podmítačů.

S modelem Grégoire Besson Occitan T70 představuje společnost Grégoire Besson diskový podmítač o záběru 7,2 a 8,2 metru určený pro práci s velkým množstvím zbytků.

Grégoire Besson Occitan T70 je polonesený, má dvě řady bezúdržbových disků (v párech), aby byla rozteč 230 mm v celém pracovním záběru, ale také aby se snížila hmotnost nářadí. Diskový podmítač Grégoire Besson Occitan T70 je standardně vybaven diskem o průměru 620 mm, ale s volitelnými disky Mulcher může pracovat agresivněji v přítomnosti zbytků. Odpružení ramen s disky zajišťuje podobný systém, jako u strojů Eurochisel a Crossland.

Dvě řady disků jsou od sebe vzdáleny 1,35 metru, takže lze snížit riziko ucpání a mezi obě řady disků lze přidat volitelné příslušenství pro rozbíjení hrud, lepší proudění půdy a promíchávání. Posklizňové nebo rostlinné zbytky jsou tak lépe rozřezány. S ohledem na to nabízí model Grégoire Besson Occitan T70 se světlou výškou 725 mm.

K dispozici je široká škála nejrůznějších zadních válců. Nastavení válců a hloubky zpracování půdy se provádí hydraulicky z kabiny traktoru. Grégoire Besson Occitan T70 je vhodný pro traktory s výkonem od 300 do 450 koní. Podvozek podmítače je vyroben z vysoce kvalitní oceli.