Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Sklízecí mlátičky New Holland CX, CR a CR11 se budou vyrábět na jedné lince. New Holland modernizuje závod v Zedelgemu

Zveřejněno: 30. 1. 2024

CNH oznamuje poslední fázi svého pětiletého investičního plánu týkajícího se jejího výzkumného a výrobního závodu v belgickém Zedelgemu. Částka 150 milionů eur je zaměřena na další vývoj a výrobu nového modelu New Holland CR11, vlajkové lodi příští generace sklízecích mlátiček značky New Holland. Výsledkem této další fáze bude kompletně přepracovaná montážní linka a logistický areál.

New Holland modernizuje závod v Zedelgemu.

CNH je celosvětovým lídrem v oblasti sklízecích mlátiček. Nový model New Holland CR11 získal na největším světovém veletrhu zemědělského průmyslu Agritechnica koncem roku 2023 jedinou zlatou medaili za inovaci.

Předpokládaná strategická vylepšení zahrnují úpravy montážní linky pro zvýšení agility a rychlosti, renovaci a rozšíření logistického areálu; a zavedení zcela nové řady New Holland CR11 s tím, že výrobní logistický areál bude doplněn o 7 000 nových dílů.

Výrobní linky pro sklízecí mlátičky New Holland CX, CR a zbrusu nové sklízecí mlátičky New Holland CR11 budou sloučeny pro větší flexibilitu výroby. Nové uspořádání ve tvaru písmene U bude integrovat čtyři testovací stanice v rámci výrobní linky, což zefektivní proces. Zavedení bezdrátového automatizovaného systému pro navádění vozidel navíc umožní montáž různých modelů na stejné lince ve stejnou dobu.

Tato vylepšení dále zvýší flexibilitu provozu a zvýší úroveň high-tech výroby, čímž podpoří schopnost společnosti CNH přizpůsobit se dynamickým trendům a poptávce na trhu.