Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Dagros se stal oficiálním importérem postřikovačů Agrifac do ČR

Zveřejněno: 14. 10. 2020

Od letošního září se společnost Dagros, s.r.o. stala oficiálním importérem postřikovačů Agrifac do České republiky. Obě strany pevně věří že toto partnerství pomůže k vyššímu povědomí o postřikovačích Agrifac na území České republiky, k vyšším prodejům a kvalitnějšímu servisu těchto jedinečných a velice inovativních postřikovačů.

Samojízdný postřikovač Agrifac

Postřikovače Agrifac nabízí celou řadu inovativních a patentovaných technologií:

• Maximálně stabilní podvozek StabiloPlus, který zaručuje výbornou stabilitu a rozložení váhy na všechna 4 kola za každé situace.

• Nejkompaktnější a nestabilnější postřiková rampa na trhu J-Boom se stálou cirkulací, nezávislým ovládáním ramen, pracovním záběrem až 55 m.

• Systém DynamicDosePlus umožňuje upravit dávkování postřiku individuálně pro každou trysku postřikovače- každá kapka zasáhne pouze správné místo!

• AiCPlus je kamerový systém s umělou inteligencí, který se dokáže sám učit a na základě algoritmu ošetřovat pouze vybranou rostlinu.

• Systém HighTechAirPlus umožňuje vždy pracovat se správnou velikostí kapek, kterou lze plynule nastavit od velmi jemné až po hrubé bez změny trysky. To poskytuje lepší pokrytí listové plochy za všech okolností.

• Model s hydraulickým zvedáním podvozku až do výšky 2 m ClearancePlus pro co nejlepší ošetření kukuřice, slunečnice a dalších plodin.

• U modelu MountainMasterPlus lze pomocí nezávislých hydraulických válců ovládat zvlášť výšku každé strany postřikovače, což umožňuje vyrovnávat stroj do horizontální pozice na svazích do maximálního sklonu 20 %!

Ing. Zdeněk Šilar- jednatel společnosti Dagros, Arnoud de Boer- obchodní manažer Agrifac pro Evropu, Ing. Jiří Šach- jednatel společnosti Dagros (zleva)
Ing. Zdeněk Šilar- jednatel společnosti Dagros, Arnoud de Boer- obchodní manažer Agrifac pro Evropu, Ing. Jiří Šach- jednatel společnosti Dagros (zleva)

"V třetím zářijovém týdnu také proběhlo první školení ve spolupráci s výrobním závodem Agrifac. V dalších školeních obchodních, servisních budeme v brzké době dále pokračovat, abychom dokázali zákazníkům v České republice poskytnout prvotřídní služby a přesvědčili je o jedinečnosti a přednosti těchto strojů," uvádí společnost Dagros, s.r.o. v tiskové zprávě.

Autor: redakce Agroportal24h.cz1)
Foto: Agrifac

1) z podkladů Dagros

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.