50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Farm Manager 2022 na Nintendo Switch

Zveřejněno: 11. 8. 2022

Farm Manager 2022, nejnovější díl populární herní série, je k dispozici na Nintendu Switch. Hra vám umožní spravovat vlastní farmu. Ve Farm Manager 2022 hráči mimo jiné najdou široké možnosti farmaření, chovu zvířat a řízení zaměstnanců a strojů. Hra již dříve vyšla na PC, Xbox a PlayStation.

Farm Manager 2022 na Nintendo Switch.

Novou farmářskou strategii vyvinulo polské studio Cleversan Games. V loňském roce hra - známá jako Farm Manager 2021 – debutovala na PC a v roce 2022 se objevila také na Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a PlayStation 5. Za přípravu a vydání hry na konzolích je zodpovědná společnost Ultimate Games S.A.

Farm Manager 2022 je druhým dílem oblíbené série ekonomických zemědělských strategií. Hra se zaměřuje především na správu a rozvoj farmy.

Zde zakoupíte farmářskou strategii >>Farm Manager 2022<<

„Naše hra se samozřejmě zaměřuje na farmaření a chov zvířat. Abyste však byli úspěšní, musíte věnovat pozornost nejdůležitějším prvkům: najímání a řízení zaměstnanců, správě financí, skladů, ale i rozmístění budov a dostupnosti zemědělských strojů. Hru ovlivňují i další podmínky, včetně těch, které souvisejí s měnícími se ročními obdobími a počasím,“ říká Rafał Szymański, generální ředitel společnosti Cleversan Games.

Vývojáři připravili oproti prvnímu dílu mnoho vylepšení a nových řešení. Výrazně zvýšili počet dostupných rostlin, zvířat a strojů a přidali řadu speciálních budov (např. veterinární středisko a garáž).