Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 19.9. – svátek slaví Zita

Massey Ferguson dostane ocenění na Fieragricola v Itálii

Zveřejněno: 31. 1. 2018

Nová řada speciálních traktorů MF 3700 (75-105 koní) byla prezentována na veletrhu Agritechnica 2017 v Hannoveru. Traktory rozšiřují nabídku pro vinaře a sadaře o 76 různých modelů! Řada MF 3700 se dokonce dostala do finále v soutěži Traktor roku 2018.

MF řady 3700

Nyní na veletrhu Fieragricola ve Veroně (jeden z nejvýznamnějších italských zemědělských veletrhů) získá cenu za inovaci „Silbernes Blatt“. Cenu získá proto, že kromě přesvědčivé celkové koncepce, zejména použití nové přední nápravy a nového multifunkčního joysticku, který je zároveň spojkou, provádí se s ním změna směru jízdy, ovládají ventily a další funkce, byl model vybrán i pro celkovou chválu.TIP: Chcete si vyzkoušet traktor Zetor Major? Nový trenažér v NZM Praha vám to umožní

Nový MF 3700 nabízí podnikům, které jsou aktivní v oblasti vína a pěstování ovoce a obhospodařují silně svažité pozemky, širokou škálu modelů v různých typech výbav. Zvláštní pozornost byla věnována vysokému výkonu spojenému s vynikající spotřebou paliva, komfortem a bezprecedentní všestranností.

4 modely (75-105 k) řady MF 3700 jsou k dispozici v 5 základních verzích a 76 variantách se širokým spektrem možností. Podrobněji jsme se této řadě věnovali v našem dřívějším článku. 

Autor: Milan Jedlička
Foto: Massey Ferguson