Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Revoluční lis Kverneland FastBale se předvede v ČR. Kam se za ním přijet podívat?

Zveřejněno: 18. 5. 2018

Kverneland si pro české zákazníky a zájemce přichystal předváděcí akce tak, aby pokryly celé území České republiky a mohl se úplně každý přijet podívat na techniku v akci. Mimo jiné se představí i novinka na českém trhu, lis na válcové balíky FastBale s integrovanou baličkou.

Lis vyniká velkým pracovním výkonem

„Tento lis a balička v jednom je určený pro práci nonstop. Lisuje zcela automaticky bez nutnosti zastavovat po každém dolisování balíku v lisovací komoře a jeho vázání, což má vliv nejen na obrovský pracovní výkon (za hodinu udělá až 100 kompletně zabalených balíků do folie), ale i mimořádný komfort obsluhy. Důmyslná konstrukce, kdy jsou na jednom podvozku umístěny za sebou dvě komory a balička, umožnila vývojovému centru vytvořit extrémně krátký a kompaktní stroj, u nějž zemědělci ocení snadnou manévrovatelnost a stabilitu na svahu. A to je na svažitých pozemcích, kde se v tuzemsku většina píce pěstuje, velmi důležitý faktor,“ uvádí Kverneland v tiskové zprávě.

Lis FastBale nebude jediným tahákem předváděcích akcí, ukážou se rovněž nové diskové žací stroje s moderním zavěšením Quatrolink, přesný secí stroj Optima SX nebo nejnovější polní postřikovač iXtrack T3.

Předváděcí akce se budou konat na těchto místech

  • 29. 5. LÁNY (Kladno)
  • 20. 6. SEDLICE U BLATNÉ (Písek)
  • 12. 9. JESENÍK NAD ODROU (Nový Jičín)
  • 20. 9. PODIVÍN (Lednice)
Autor: Milan Jedlička
Foto: Kverneland

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.