Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Tažený postřikovač ukazuje vizi budoucnosti firmy Berthoud

Aktualizováno: 6. 3. 2017

Na veletrh SIMA 2017 do Paříže přiveze firma Berthoud nový tažený postřikovač Vantage. Hlavní jeho charakteristikou je futuristický design, profilovaná nádrž a barvy, jako je černá a tradiční tyrkysová. Dalším znakem nově je slovo "Dark", takže v překladu temná, tmavá apod.

Berthoud

Postřikovač je vybaven odpruženou nápravou Actiflex II, dále je k dispozici v provedení Dualmatic a v motorizované verzi Dualelec. Ovládání postřikovače se provádí buď přes ISOBUS, nebo prostřednictvím dotykového displeje Berthoud VT Tronic. Ovládání poskytne maximální komfort a výkon.Nádrž na postřik je vyrobena z polyetylenu a bude k dispozici s objemem 2800, 3500, 4300, 5500 a 6700 - zároveň si zachová nízké těžiště a stabilitu. Čerpadlo Omega (550 l/min) zajistí dostatečně rychlé plnění. K výběru je pět typů ramen o délce 24 až 44 m (Axiale II, Kondor, Ektar B2, Ektar B3 a Axiale 36/38).

K postřikovači se budou nabízet speciální balíčky, které budou například obsahovat prodlouženou záruku na určité komponenty atd.

Přečtěte si náš dřívější článek o postřikovači Berthoud Raptor pro nejnáročnější uživatele.  Více informací

Autor: Milan Jedlička
Foto: Berthoud

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.