Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

10 let záruka a nové vlastnosti plášťů Alliance

Zveřejněno: 31. 1. 2019

Společnost Alliance Tire Group (ATG) využije své účasti na veletrhu SIMA 2019 (Paříž, 24. - 28. února), aby představila několik novinek ve svém sortimentu pneumatik.

10 let záruka na radiální zemědělské pneumatiky

V letošním roce společnost ATG představí řadu nových vlastností pneumatik prezentovaných na mezinárodní scéně během veletrhu SIMA 2019, kde také bude propagovat svou novou záruční politiku.

Multiuse Professional

Známá řada Multiuse se stane mnohem univerzálnější. Na základě slavného pláště A550 Multiuse bude nová pneumatika speciálně navržena pro použití v jakémkoli počasí. Nová pneumatika A551 Multiuse Professional tak nyní nabídne větší přilnavost na sněhu a ledu, což zaručí dokonalý výkon i při extrémně nízkých teplotách.

Alliance 585 – specialista na tvrdé povrchy

ATG dále představuje nový plášť Alliance 585 - speciálně určený pro teleskopické manipulátory a kompaktní nakladače. A585 s ocelovým pásem nabízí všestrannost, trakci, odolnost proti průrazům a opotřebení a komfort jízdy.

Další velkou novinkou je desetiletá záruka na radiální zemědělské pláště s ocelovým pásem a sedmiletá záruka na všechny zemědělské pláště ATG.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Alliance

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.