Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 16.9. – svátek slaví Ludmila

Články na Agroportal24h.cz

Stroj roku. Komu dáte hlas vy? Hlasujte on-line!

(6.3.2017) Ocenění Stroj roku bude vyhlášeno během večera konání veletrhu SIMA 2017 v Paříži.

Nové vinařské a sadařské traktory New Holland T4

(6.3.2017) New Holland představuje novou řadu úzkých traktorů (T4 FNV) do sadů, vinic a pro další speciální úkoly. Nová řada opět dala laťku v oblasti bezpečnosti o něco nahoru. Nové traktory nabízí zcela novou a unikátní kabinu Blue Cab 4™, nový systém motoru a…

Tato FB stránka vtipně komentuje situace v zemědělství. Poznáte se v nich?

(6.3.2017) Nyní Facebook válcuje stránka s názvem Farmářův denní náser, která má značnou popularitu mezi farmáři a všemi, kteří se zajímají o zemědělství.

Těšte se na záplavu novinek Kuhn na veletrhu SIMA 2017

(6.3.2017) Kuhn na veletrhu SIMA 2017 představí nové modely mulčovačů řady BC 1000 s pracovním záběrem od 2,8 do 4,5 metru.

Krone už není samo. Druhý mobilní peletovač na světě je z Rakouska

(6.3.2017) Na veletrhu Agritechnica 2015 byl představen první mobilní peletovač na světě – od firmy Krone, stroj Premos. Konkurence ale nikdy nespí a rakouský výrobce Schaider představil vlastní verzi.

Mobilní aplikace Mitas pomůže nastavit správný tlak v pneumatikách

(6.3.2017) Mitas, člen skupiny Trelleborg, představuje aplikaci pro mobilní telefony nazvanou „Huštění pneu Mitas“. Je vhodná pro chytré telefony na platformách Android, iOS nebo Windows Phone*.

Stvořeny pro těžký provoz. Nové manipulátory Bobcat do zemědělství

(6.3.2017) Společnost Bobcat představuje nové teleskopické nakladače pro zemědělství, které budou standardně dodávány s tříletou zárukou.

Zetor omladil Proximu. Jak se vám líbí?

(6.3.2017) Tradiční brněnský výrobce traktorů Zetor inovoval traktory řady Proxima. Prvně asi zaujme nová maska světel s agresivnějším vzezřením. Rámeček je nově navržený pro nové Proximy. Osazen je 4 světly.

Inteligentní systém regulace tlaku v pneumatikách u sklízecí mlátičky. Jak funguje?

(6.3.2017) Zlatou medaili „SIMA Innovation Award“ získala firma Trelleborg za systém, který automaticky reguluje tlak v pneumatikách sklízecí mlátičky v závislosti na jejím zatížení. Když se zásobník plní nebo vyprazdňuje, systém se postará o to, aby se tlak v…

Zbrusu nová sklízecí mlátička Nova míří do Evropy. Nabídne spolehlivost a cenovou dostupnost

(6.3.2017) Na veletrhu Agrosalon v Rusku byla společností Rostselmash představena nejvíce očekávaná novinka. Novinkou je sklízecí mlátička 3. třídy, kterou tak označuje sama společnost. Stroj nese název Nova.

Ropa Panther 2 s nejmodernějšími technologiemi bude v prodeji od roku 2017

(6.3.2017) Ropa představuje nový dvounápravový sklízeč v cela nové dimenzi výkonu. Sportovní moderní design, výborná manévrovatelnost a hbitost se spojují v novém sklízeči Panther 2 pro co největší radost ze sklizně řepy.

Nissan Navara: Do terénu pohodlně

(6.3.2017) Naskytla se nám možnost vyzkoušet si v praxi terénní pick-up Nissan Navara NP300. V tomto článku se podělíme o celkové dojmy z tohoto vozu.

Třímetrový Performer se nemusí při přepravě sklápět

(6.3.2017) Oblíbená řada kultivátorů Kuhn řady Performer je rozšířena o nový model, který má šířku tři metry a délku 7 metrů.