Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Česká firma vyrobila nástavbový postřikovač pro podvozek JCB Fastrac, má jedinečnou barvu

Zveřejněno: 29. 4. 2021

Nástavbový postřikovač TIGER s nádrží o objemu od 2000 do 4000 l je určen pro různé podvozky jako např. JCB Fastrac, MB Unimog či MB-Trac. Je vhodným strojem pro podniky provádějící služby, ve velkých vzdálenostech. Jeden takový nástavbový postřikovač (ve speciálním černém hávu) český výrobce AGRIO dodal do Německa.

Postřikovač AGRIO TIGER s objemem nádrže 3000 l a rameny s pracovním záběrem 30 m na podvozku traktoru JCB Fastrac. Traktor využívá i čelní nádrž. Zdroj foto - AGRIO

„Firma AGRIO dodává své postřikové nástavby na různé podvozky, nejvíce však spolupracuje s Mercedes-Benz Unimog. Podvozek lze osadit nádržemi 2000 až 4000 l a záběrem ramen od 21 do 30 m. Je vhodným strojem pro podniky služeb, které se potřebují rychle přemísťovat mezi zákazníky. Ačkoli má podvozek nízkou světlou výšku, v podzimních a raných jarních aplikacích odvede svou práci velice efektivně,“ uvádí český výrobce postřikovačů.

Výrobce do Německa nedávno dodal postřikovač AGRIO TIGER s objemem nádrže 3000 l a rameny s pracovním záběrem 30 m. Postřikovač je určen pro podvozek JCB 4220. Traktor JCB navíc disponuje přední nádrží o objemu 1500 l, TOPLINE ovládáním a hydraulickým překlápěním ramen 24 m/15 m. Traktor má i nezvyklou barvu – namísto typické žluté je černá. Nástavbový postřikovač také nemá typickou modrou, ale černou barvu. „Nejenom ohledně výbavy, záběrů ramen či rozchodů kol jsme schopni vyjít zákazníkům vstříc, ale také ohledně požadavku na barvu konstrukce,“ uvedla společnost AGRIO.

Traktor se bude pohybovat v německém okrese Warendorf. Stroj dodala společnost Agripp GmbH & Co. KG.

Autor: Milan Jedlička
Foto: AGRIO

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.