Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Chraňte své balíky slámy a sena před okolními vlivy, pořiďte si plachtu SUBTEX

Zveřejněno: 20. 8. 2022

Déšť či vítr – počasí člověk neporučí, ale můžete udělat maximum pro to, abyste před povětrnostními vlivy ochránili balíky slámy nebo sena. Jak? No přeci kvalitní plachtou SUBTEX. Plachtu SUBTEX zákazník obdrží do dvou pracovních dní a dostane dvouletou záruku.

Plachta SUBTEX chrání balíky před UV paprsky.

Společnost Vitaltech nabízí plachty SUBTEX nejrůznějších rozměrů. Plachty SUBTEX překryjí různý počet balíků – v závislosti na jeho průměru.

Plachta SUBTEX chrání balíky před UV paprsky minimálně pět let. Plachta je odolná proti protržení a vůči silnému větru. Za suchého počasí snižuje vlhkost stohu. Plachta je prodyšná a v případě uskladnění a překrytí vlhkých balíků, dokáže balíky odsušovat. Nedochází tak k tvorbě plísně a znehodnocování materiálu. Díky své prodyšnosti velmi dobře odolává silným větrným poryvům.

Zásadní je vyskládat balíky nahoře do hřebene a plachtu SUBTEX dobře napnout, aby dešťová voda odtékala a netvořila jezírka. Po zakrytí stohu je potřeba plachtu SUBTEX zatížit a zabezpečit proti větru. K tomu slouží pytle (možnost naplnění pískem) a klipsy pro uchycení zátěže (pneumatiky, pet láhev s vodou nebo již zmíněné pytle).

Plachta SUBTEX je vyrobena z tkaniny schválené k použití v potravinářském průmyslu. Plachtou SUBTEX lze chránit i obilniny proti znečištění.

Chraňte své balíky slámy a sena před okolními vlivy, pořiďte si plachtu SUBTEX.
Chraňte své balíky slámy a sena před okolními vlivy, pořiďte si plachtu SUBTEX.