Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Co přinese letošní agrosalón Země živitelka 2018?

Zveřejněno: 30. 7. 2018

Minulý ročník mezinárodního agrosalónu navštívilo 100 000 návštěvníků, kteří mohli obdivovat 547 vystavovatelů na 15 hektarech. Letošní 45. ročník je rozdělen do 5 směrů: Nákup a prodej zemědělských produktů a služeb, 100 let Českého zemědělství a významné osobnosti, Zemědělství budoucnosti, Dětský zemědělský svět.

Nebude chybět výstava zemědělské techniky.

„Podtitul „100 let českého zemědělství“ se bude prolínat celou Země živitelkou. Letošní 45. ročník bude ještě větší, pestřejší a zajímavější než byl ročník minulý,“ říká obchodní ředitelka Eva Jílková.

Na Země živitelce bude historicky poprvé PAVILON NEJLEPŠÍCH VÍN ČESKÉ REPUBLIKY a to ve spolupráci s časopisem Wine & Degustation a zejména s jeho šéfredaktorem vynikajícím fotografem, publicistou, degustátorem a především znalcem vína a sommelierem Michalem Šetkou . Vína, která budou prezentována na Země živitelce, jsou zároveň součástí posledního vydání Průvodce nejlepšími víny ČR a tedy zárukou nejvyšší kvality. Návštěvníci 2 budou moci v pavilonu nejen degustovat, ale zároveň si vybraná vína zakoupit, protože pro tuto příležitost bude zřízený přímo v areálu sklad, ke kterému bude možnost přímo zajet autem.

Český svaz chovatelů masného skotu a jejich evropští partneři organizují na letošní Země živitelce jedinečnou show, která proběhně na předvadišti. Letošní novinkou je nejenom aukce limousinů, ale také to, že angusský šampionát bude mít mezinárodní rozměr – 1 st EUROPEAN ANGUS SHOW. Němečtí chovatelé vzali účast velice vážně a do Českých Budějovic posílají "těžkou váhu" - celoněmeckého šampiona z letošní výstavy Angus Bundesschau - býka ETOS.

Agrosalón Země živitelka 2018 se koná ve dnech 23. – 28. srpna 2018 od 9:00 do 18:00 hodin (v úterý se koná od 9:00 do 17:00 hodin).

Vstupenky na agrosalón Země živitelka 2018 lze koupit na https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/zeme-zivitelka-vystaviste-ceske-budejovice-ceske-budejovice-1064339

Autor: vcb.cz1)
Foto: Garnea

1) redakčně upraveno


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.