50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Doosan a Tobroco-Giant uzavírají exkluzivní partnerství

Zveřejněno: 14. 1. 2022

Společnost Doosan Infracore Europe oznámila podpis exkluzivní dohody s Tobroco-Giant, lídrem na trhu kompaktních kolových nakladačů se sídlem v Nizozemsku. V rámci této dohody bude Tobroco-Giant vyrábět vybrané modely kompaktních kolových nakladačů v typických oranžových Doosan barvách. Pod značkou Doosan budou k dispozici zákazníkům v evropské prodejní síti.

Společnost Doosan Infracore Europe oznámila podpis exkluzivní dohody s Tobroco-Giant.

Chris Jeong, CEO, Doosan Infracore Europe, uvedl: „Jsme velmi potěšeni tímto novým partnerstvím. Doosan Infracore neustále inovuje a rozšiřuje nabídku svých produktů. Naši zákazníci nově získají přístup ke kompaktním kolovým nakladačům Tobroco-Giant od renomovaného výrobce.“

„Právě oznámené partnerství s Doosan Infracore Europe je dalším milníkem v naší historii. Těšíme se, že společně ještě více rozšíříme trh kompaktních kolových nakladačů.”
Toine Brock, CEO, Tobroco-Giant

Toine Brock, CEO, Tobroco-Giant řekl: „Právě oznámené partnerství s Doosan Infracore Europe je dalším milníkem v naší historii. Doosan je dobře známý svým důrazem na inovace a služby zákazníkům, což velmi rezonuje i s naší filozofií. Těšíme se, že společně ještě více rozšíříme trh kompaktních kolových nakladačů.“

Doosan Infracore Europe představí první modely v hmotnostní třídě 3500 až 5000 kg v průběhu roku 2022. Celkově se bude jednat o pět modelů, které budou dostupné po celé Evropě a budou sloužit zákazníkům v sektorech jako jsou manipulace s materiálem, stavebnictví, segmentu půjčoven, terénních úprav či v zemědělství. Brzy budou rovněž zveřejněny detaily o nabídce příslušenství.