AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Hardi AgFiniti: synchronizace a vzdálený přístup

Zveřejněno: 16. 10. 2017

Aby společnost Hardi splnila rostoucí nároky zemědělců, spouští aplikaci pro smartphony a tablety. Tato aplikace se synchronizuje přímo pomocí wi-fi mobilního zařízení. Kromě toho mohou prodejci, technici nebo provozní manažeři vzdáleně prohlížet nastavení stroje. Aplikace rovněž slouží k zjišťování problémů a k základnímu nastavení postřikovače.

Hardi

Mobilní aplikace bude veřejnosti představena na veletrhu Agritechnica 2017 v Hannoveru. Princip aplikace je jednoduchý: adaptér wi-fi se standardně instaluje na terminálech HC 8600 a HD 9600. Používáte-li internetovou síť smartphonu (nebo tablet), systém automaticky synchronizuje data, mapy nebo zprávy přímo s mobilním zařízením. Výsledek: zemědělec má informace o postřikovači, rady apod.. A to odkudkoliv bez nutnosti připojení k internetu!

Další výhodou je vzdálený přístup. Provozovatelé, prodejci nebo servisní technici mohou zobrazit nastavení stroje odkudkoliv. Aby bylo respektováno soukromí, přístup k údajům o pozemcích je zablokován. Pouze operátor je může získat z bezdrátového připojení.

AgFiniti automaticky vytváří mapy a reporty, což je většinou doménou přesných zemědělských systémů.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Hardi

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.