Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Hardi slaví 60 let

Aktualizováno: 4. 6. 2017

Tradice každé firmy jistě vypovídá o jejím postavení na trhu a jde ruku v ruce s nabytými zkušenosti a "know-how".

Hardi

Společnost HARDI založil Hartvig Jensen v roce 1957. On sám byl zahradník a potřeboval kvalitní stroj na ochranu rostlin. Firma již po několika letech svého působení dosáhla znatelných úspěchů a investovala do velkých výrobních zařízeních nedalo Kodaně, ve městě Norre Alslev. HARDI postřikovače se rychle rozšířily nejen do celého Dánska, ale také do celé Evropy.

V roce 1987 společnost HARDI poprvé přišla s konceptem vzduchové podpory, známým jako systém vzduchové asistence TWIN. V tomto roce byl také systém podpory vzduchu TWIN patentován a stal se velice žádanou výbavou. Dnes je možné systém TWIN dodat jak na nesené, tažené, tak i samochodné stroje. Zejména pak u samochodných postřikovačů Hardi Alpha se systém TWIN natolik osvědčil, že naprostá většina těchto samochodných postřikovačů je jím vybavena.plocha-crop.png

A že HARDI nespí, můžeme ostatně pozorovat i v posledních letech. Například inovativní systém Dynamic Fluid 4 obdržel i ocenění na výstavě SIMA v Paříži. Jde o přesnou regulaci aplikované dávky, kdy systém 20 x za vteřinu vyhodnocuje rychlost postřikovače, tlak a průtok na vstupu do ramen a otáčky čerpadla, aby při jakékoliv změně, tedy například postřikové rychlosti, bylo dosaženo konstantní aplikované dávky.

Zemědělská výroba je z hlediska přírodních podmínek, dotačních titulů, cen půdy a dalších faktorů natolik nepředvídatelná disciplína, že alespoň kvalitní stroj s tradicí a kvalitním servisem, může být tou jistotou, na kterou se naši zákazníci mohou spolehnout.

Přejeme tedy vše nejlepší do Dánska a už teď se těšíme, až popřejeme k rovné stovce, protože HARDI je značka, na kterou se můžete spolehnout.

Autor: Hardi
Foto: Hardi

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.