Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Manitou otevírá nové logistické centrum náhradních dílů v Indii

Zveřejněno: 8. 11. 2023

Manitou otevírá nové logistické centrum náhradních dílů v Greater Noida (Indie). Toto nové zařízení odpovídá silným ambicím skupiny rozvíjet v nadcházejících letech své výrobní a distribuční aktivity v tomto regionu.

Manitou otevírá nové logistické centrum náhradních dílů v Indii.

Toto nové logistické centrum firmy Manitou se nachází na okraji indického Dillí a je navrženo tak, aby podpořilo růst skupiny na tomto trhu s vysokým potenciálem. Náhradní díly skladované v tomto skladu budou určeny pro údržbu strojů vyráběných v indickém závodě skupiny, který se rovněž nachází ve městě Greater Noida. Budou dodávány především do Asie, ale také do Jižní Ameriky a Afriky, kam jsou distribuovány kompaktní pásové nakladače, teleskopické nakladače a rypadlonakladače indické výroby.

Nové logistické centrum společnosti Manitou se zvětšilo na více než 8 300 m², což umožňuje při maximální kapacitě expedovat 90 000 zakázek ročně. Pro zajištění této každodenní kvality služeb bude v novém zařízení pracovat 40 zaměstnanců na směny. Projekt, který byl zahájen v lednu 2023, byl dokončen za méně než rok.

Připomínáme, že skupina Manitou má po celém světě 8 logistických center, která zajišťují dostupnost náhradních dílů pro všechny její zákazníky.