Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Nová aplikace pro chytré mobilní telefony

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Mnoho farmářů již používá ve svých chytrých telefonech zemědělské mobilní aplikace (podle posledních studií využívá tyto aplikace 70% farmářů ve Francii).

Kuhn

Nabídkou inovativních mobilních aplikací naplňuje skupina KUHN požadavky a očekávání zemědělců z hlediska nových technologií. 

Vzhledem k výše řečenému si dovolujeme představit „KUHN ForageXpert“ – novou mobilní aplikaci značky KUHN pro sestavování optimálních sklizňových linek píce.

Při pořizování nového žacího stroje, obraceče nebo shrnovače, by se měl brát v potaz pracovní záběr ostatních strojů a s tím spojené šířky řádků. Tím se maximálně využije potenciál všech strojů v lince na sklizeň píce. 

Příklad: Během několika kliknutí Vám aplikace nabídne např. shrnovače a/nebo obraceče, jejichž pracovní šířka odpovídá pracovnímu záběru a řádkům Vaší žací lišty.

Jakmile si zvolíte určitý stroj (který se již např. nachází na Vaší farmě), je aplikace schopna poskytnout seznam KUHN strojů, které je s ním možné kombinovat, včetně detailních informací o každém z modelů.

V aplikaci jsou integrovány i další funkce - uživatel tak může např. uložit a poslat si na email kombinace strojů, které mu aplikace vyhodnotila jako nejvýhodnější. Kliknutím na určitý model stroje se zobrazí veškeré technické informace, které jsou zároveň k dispozici na webových stránkách společnosti KUHN.

Bezplatná aplikace KUHN ForageXpert je vhodná pro operační systémy Android a iOs, a může být využita na všech chytrých telefonech i tabletech.

Autor: Kuhn
Foto: Kuhn

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.