Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Nové pracovní záběry pro tažené i samojízdné postřikovače Fendt Rogator

Zveřejněno: 10. 3. 2021

Od roku 2017 Fendt nabízí kompletní řadu postřikovačů složenou z taženého postřikovače Rogator 300 a samojízdného modelu Rogator 600. Pro obě řady postřikovačů vyráběných v Evropě nyní Fendt nabízí nové pracovní záběry postřikovacích ramen.

Samojízdný postřikovač Fendt Rogator. Zdroj foto - tisková zpráva Fendt

Více možností pracovních záběrů pro Fendt Rogator 300

Pro Fendt Rogator 300 jsou k dispozici dva nové pracovní záběry postřikovacích ramen. Fendt Rogator 300 nyní přichází také s pracovním záběrem 32 metrů. Pracovní záběr částečně složených ramen je 24 metrů, což umožňuje flexibilní použití postřikovače na ochranu rostlin, a to i na polích s nižším počtem kolejových řádků. Když jsou ramena složené, ani příliš nevyčnívají přes kabinu traktoru. To je ideální pro silniční přepravu.

Delší ramena pro Fendt Rogator 600

Vzhledem k vysoké poptávce zákazníků byl pracovní záběr samojízdného modelu Fendt Rogator 600 prodloužena z 36 metrů na 39. To snižuje přejezdy a zvyšuje výkon na poli. Nový natřikrát skládací rameno je kompatibilní se všemi současnými nosiči trysek, takže zákazník může přizpůsobit stroj svým požadavkům.

Více ultrazvukových senzorů OptiSonic

Pro optimální výškové vedení ramen slouží u obou druhů postřikovačů systém OptiSonic, který lze nyní objednat s až šesti senzory. Dva senzory zajišťují, aby i částečně sklopená ramena byla přesně vedena nad plodinou.

Autor: Jakub Tutsch1)
Foto: Fendt

1) z podkladů Fendt

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.