AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nové univerzální rozmetadlo pro Terra Variant 585

Zveřejněno: 23. 10. 2017

Společnosti Annaburger a Holmer začaly spolupracovat. Společnost Holmer Maschinenbau GmbH představila model Terra Variant 585 na veletrhu EuroTier již v roce 2016. Nosič je k dispozici ve spojení s cisternou Zunhammer nebo nástavbou pro přepravu řepy či siláže. Na veletrhu Agritechnica 2017 nyní Holmer představí nové univerzální rozmetadlo společně s firmou Annaburger Nutzfahrzeug GmbH, které lze namontovat na Terra Variant.

Annaburger

Univerzální rozmetadlo má užitečný objem 17,4 m³. Výška nakládání je pouze 3,60 m. Rozmetadlo je hydraulicky poháněno. Dva vodorovné frézovací válce s odtrhovacími hroty mají průměr 53 cm. Jsou poháněny úhlovým převodem a kloubovým hřídelem. Obě rozpěrné desky mají průměr 1,13 m.

Univerzální rozmetadlo je vybaveno osmi vážícími přístroji pro dokumentaci a také pro přesné a automatické řízení dávkovacího objemu.

Rozmetadlo lze z nosiče sundat.                                   

Terra Variant 585 se výborně hodí k rozmetání materiálu. S výkonem 585 koní má dostatečnou výkonovou rezervu. Zemědělskou půdu šetří možnost obutí do pneumatik Michelin CerexBib IF 1000/55 R 32 CFO a systém „psího chodu“.

Ovládání se provádí přes ISOBUS terminál v kabině.Holmer dále v Hannoveru ukáže nový menší Terra Variant a vylepšené čističe řepy Více informací 

Autor: Milan Jedlička
Foto: Annaburger

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.