50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Pláště Mitas Premium mají u výrobců zemědělské techniky úspěch

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Podíl pneumatik řady Mitas Premium na dodávkách klíčovým výrobcům zemědělské techniky stále roste. Od ledna do dubna 2015 tvořily pláště řady Mitas Premium (v tunách) 80 % všech prodejů zadních radiálních pneumatik vyrobených v závodech Mitas a další růst podílu se očekává v průběhu roku 2015. Pneumatiky značek Continental, Cultor a Mitas tvoří zbytek dodávek. Pláště řady Mitas Premium od ledna 2015 nahrazují pneumatiky značky Continental u všech významných výrobců zemědělské techniky. Prodejní statistiky tak potvrzují, že pneumatiky Mitas Premium byly akceptovány výrobci zemědělské techniky a jejich zákazníky.

Mitas

„Pneumatiky v produktové řadě Mitas Premium jsou přímo srovnatelné se zemědělskými plášti značky Continental, které Mitas vyrábí od roku 2004,“ uvedl Andrew Mabin, obchodní a marketingový ředitel Mitas. „Rostoucí podíl plášťů Mitas Premium dokazuje, že změna naší strategie vstříc podpoře jedné prémiové značky se úspěšně naplňuje,“ dodal Mabin.

Mitas se chce dlouhodobě soustředit na podporu jedné prémiové značky, a tou značkou je Mitas. Pneumatiky Mitas Premium dosahují stejných kvalit jako prémiové pláště Continental. Řada Mitas Premium se skládá z přeznačených plášťů Continental, ale především z nových produktů vyvíjených a vyráběných výhradně pod značkou Mitas. Pro evropské trhy ji v současné době tvoří pláště SFT (Super Flexion Tyre) pro výkonné traktory, kombajny a valníky na obilí, ale také nové pláště VF (Very High Flexion Tyres), konkrétně HC 1000 a HC 2000. Mezi další zástupce řady Mitas Premium patří SFT IF (Improved Flexion Tyres), CHO (Cyclic Harvesting Operation), SST (Silent Speed Tyre), AC 65, HC 70, AC70 T, AC85, AC90 a AGRITERRA

Autor: Mitas
Foto: Mitas

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.