Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Pneumatiky Mitas Premium budou na trhu náhradní potřeby od ledna 2016

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Od ledna 2016 budou pneumatiky řady Mitas Premium dostupné také na trhu náhradní potřeby. Zákazníci si je budou moci zakoupit u lokálních dealerů Mitas. Doposud byly pláště řady Mitas Premium, jako náhrada za radiální pneumatiky značky Continental, dodávány pouze prvovýrobcům zemědělské techniky. Mitas tak úspěšně pokračuje v naplňování strategie a plně se soustředí na podporu značky Mitas. Pneumatiky Mitas Premium mají stejnou prémiovou kvalitu a stejné technické parametry jako pláště Continental, které Mitas vyrábí od roku 2004.

Mitas

„Přední výrobci zemědělských strojů pozitivně přijali pneumatiky řady Mitas Premium, jako náhradu za pláště Continental. Proto jsme přistoupili k dalšímu kroku naplňování naší strategie a v lednu 2016 spustíme prodeje pneumatik Mitas Premium také na trhu náhradní potřeby,“ uvedl Andrew Mabin, obchodní a marketingový ředitel Mitas. „V průběhu roku jsme informovali naše obchodní partnery v distribuční síti o dodávkách plášťů Mitas Premium. Obdrželi jsme samé pozitivní reakce, a to nás přesvědčilo o tom, že tyto pneumatiky jsou již nyní na trhu žádané,“ dodal Andrew Mabin.

Mitas se chce dlouhodobě soustředit na podporu jedné prémiové značky, a tou značkou je Mitas. Značka Cultor bude určena pro střední třídu zemědělských strojů. Pneumatiky Mitas Premium dosahují stejných kvalit jako prémiové pláště Continental. Řada Mitas Premium se skládá z přeznačených plášťů Continental, ale především z nových produktů vyvíjených a vyráběných výhradně pod značkou Mitas. Pro evropské trhy ji v současné době tvoří pláště SFT (Super Flexion Tyre) pro výkonné traktory, kombajny a valníky na obilí, ale také nové pláště VF (Very High Flexion Tyres), konkrétně HC 1000, HC 2000 a HC 3000. Mezi další zástupce řady Mitas Premium patří SFT IF (Improved Flexion Tyres), CHO (Cyclic Harvesting Operation), SST (Silent Speed Tyre), AC 65, HC 70, AC 70 T, AC 85, AC 90 a AGRITERRA

Autor: Mitas
Foto: Mitas

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.