VF TractorMaster Hybrid. Inteligentní pneumatika určená pro silnice, tvrdé i měkké půdy
Dnes je 12.9. – svátek slaví Marie

SMS CZ na Země Živitelce představí 6 strojů a nabídne akční slevu 10 %

Zveřejněno: 21. 8. 2024

Český výrobce zemědělské techniky SMS CZ bude součástí 50. ročníku agrosalónu Země Živitelka, který se koná od 22. do 27. 8. 2024 v Českých Budějovicích. Na ploše 201 představí celkem šest špičkových strojů včetně loňské novinky SMS CZ TALON GREEN. Pro zájemce o koupi bude navíc během celé výstavy připravena speciální cenová akce, kdy techniku z Rokycan bude možné pořídit se slevou 10 %.

SMS CZ na Země Živitelce představí 6 strojů a nabídne akční slevu 10 %.

Země Živitelka je pro nás tradiční a důležitou domácí událostí, kde se setkáváme s našimi zákazníky i odbornou veřejností. Jsem proto rád, že můžeme na této akci prezentovat zemědělské komunitě naše technologie a inovace, které jim pomáhají zefektivňovat práci,“ říká Petr Jirsa, jednatel společnosti SMS CZ s.r.o. „Věříme, že sleva 10 % na všechny stroje SMS CZ během akce bude pro návštěvníky další motivací k tomu, aby naši expozici navštívili a osobně se seznámili s kvalitou a robustností našich strojů.“

Letošní ročník firma SMS CZ pojala jako prezentaci záběrově menších strojů. Chce tak jednoznačně oslovit menší a soukromé farmáře, kterým umí nabídnout řešení pro jejich potřeby. Sleva 10 % na techniku, se však týká celého produktového portfolia značky, tedy návštěvu stánku by neměla vynechat ani zemědělská družstva, či velké podniky, tak jak SMS CZ má ve své nabídce i široko záběrové stroje s pracovním šířkou až 16 metrů.

Na venkovní ploše 201 bude od čtvrtka 22. 8. do úterý 27. 8. 2024 k vidění loňská novinka – hloubkový kypřič SMS CZ TALON GREEN. Stroj je určený pro hluboké zpracování a provzdušnění trvalých travních porostů bez narušení porostu a promísení struktury půdy a vytažení kamenů na povrch. Mechanicky stavitelné krojidlo nařízne svrchní vrstvu porostu pro hladký průjezd slupice, a to až do hloubky 35 cm. Opěrný válec následně vše utuží. Na výstavě bude k vidění model 300/4 s pracovním záběrem 3 metry a čtyřmi slupicemi.

Dále se návštěvníci mohou těšit na univerzální secí stroje SMS CZ SMART 300. Stroj slouží pro zakládání a přisévaní půdních semen a lučních porostů. SMS CZ SMART pracuje na bázi štěrbinového výsevu. V půdě vyřízne úzkou štěrbinu, do které vloží osivo a půdu opět přitlačí. S pracovní šířkou 3 metry je vhodný na malé a střední výměry. Vyniká robustností a je proto vhodný do náročných podmínek a kamenitých půd. Stroj je navíc možné vybavit širokou škálou secího příslušenství od APV.

Cambridge vály SMS CZ TITAN 630 s pracovním záběrem 6,3 metru jsou multifunkčním nářadím s využitím jak na orné půdě, tak i při údržbě trvalých travních porostů. Vynikají svou robustností a tuhostí rámu. Předností stroje je i mimořádně vysoká variabilita výbavy, která umožňuje přizpůsobit stroj požadavkům zákazníků a půdním podmínkám. Stroj se ovládá za pomocí hydraulického okruhu, kterým se řídí rozkládání do pracovní polohy, hydraulické vypínání a zapínání smykové lišty a ovládání secí nástavby včetně jejího monitoringu.

K vidění bude i hydraulicky skládaný, nesený radličkový kypřič SMS CZ ARRAS 470 H s pracovním záběrem 4,7 metru. Stroj disponuje třemi řadami radliček s osovou roztečí 22,5 cm, které jsou pružně jištěny dvakrát vinutou slupicí. SMS CZ ARRAS 470 H je vhodný pro předseťovou přípravu, hlubší kypření do 20 cm i mělké posklizňové zpracování půdy. Stroj lze vybavit různými opěrnými a drobícími válci podle půdních podmínek.

Návštěvníci stánku se budou moci seznámit i s prutovými bránami SMS CZ LANIO 600 s pracovním záběrem 6 metrů. Hlavními pracovními orgány jsou prsty, které se nachází v šesti řadách, rozteč mezi jednotlivými prsty je 25 cm. Pružné prsty rozrušují povrch a přivádí vzduch ke kořenům, brání úniku vody z půdy a likvidují plevel. Agresivitu prstů lze nastavit a samotné prsty jsou dostupné v průměrech 6, 7 nebo 8 mm. Na přání je stroj možné dovybavit rovnacím hrablem, či secím strojem. Lehká váha stroje SMS CZ LANIO umožňuje jej agregovat i s malovýkonnými traktory.

A jako poslední se veřejnosti představí kompaktor SMS CZ SEVERIT 300. Jedná se o nesený stroj s pracovním záběrem 3 metry, který v sobě kombinuje různé typy pracovních orgánů a je schopen při jednom přejezdu srovnat pozemek, rozdrobit hroudy a zároveň precizně připravit seťové lůžko. Využívá se při předseťové přípravě.

Nenechte si ujít příležitost vidět výkonné stroje SMS CZ na vlastní oči a využít výjimečné slevy!

O společnosti SMS CZ s.r.o.

SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. je česká, rodinná společnost s více než třicetiletou historií, která navazuje na strojírenskou tradici závodu sahající až do roku 1897. Vývojový a výrobní program dnes tvoří strojní a inženýrská výroba techniky a technologie v oblasti zemědělství a životního prostředí.

V oblasti zemědělství se společnost SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. od roku 1993 věnuje výrobě zemědělských strojů pro zpracování půdy, předseťovou přípravu, válení, obnovu a zakládání luk a pastvin. Společnost si vybudovala postavení předního výrobce a prodejce zemědělských strojů a své stroje vyváží do celého světa. Významné pozice má v ČR a SK, ve Francii, Belgii, Německu, Maďarsku, Rumunsku, Bulharku, ze zámoří pak v Kanadě a na Novém Zélandu.

Celkově SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. vyváží své stroje do více než 35 zemí na pěti kontinentech (Evropa, Severní Amerika, Asie, Austrálie, Afrika). Společnost dlouhodobě posiluje pozice v zahraničí a hledá nové obchodní partnery.