50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Společnost Bergmann se představí virtuálně. Buďte u toho i vy!

Zveřejněno: 10. 5. 2021

Pandemie nás postavila do obtížné situace v mnoha směrech, náročná je zejména kvůli nejistotě a nemožnosti předvídat budoucí vývoj. Jisté je, že uspíšila digitalizaci, rozvoj moderních technologií a otevřela prostor novým online řešením. Německý výrobce zemědělské dopravní a aplikační techniky, Bergmann, svůj sortiment představí virtuálně ve dnech 20. až 21. května 2021.

Překládací vůz Bergmann

I přes pandemii koronaviru Covid-19 je cílem společnosti Bergmann přibližovat zákazníkům a příznivcům svůj výrobní program, a především novinky v portfoliu.

Proto 20. a 21. května 2021 společnost představí svůj sortiment – bližší informace vč. registračního formuláře naleznete již nyní na https://www.pal.cz/aktuality/pozvanka-na-vystavu-bergmann-virtualni-zazitky.

Bergmann se představí uživatelům on-line z pohodlí domova či kanceláře. Ti mohou navštívit virtuální halu a prohlédnout si současný výrobní program společnosti, navštívit virtuální hlediště a poslechnout si rozhovory či navštívit speciální místnost věnovanou digitálním řešením. Při virtuální prohlídce se tak návštěvníci mohou těšit na kompletní podrobné a detailní informace. Mohou také využít možnosti položit libovolný dotaz zástupcům společnosti. Vše je k dispozici v německém, anglickém, ruském, polské a francouzském jazyce. Vybrané pasáže pak i v češtině.

O společnosti Bergmann

Ludwig Bergmann GmbH je středně velkou výrobní rodinnou společností, kterou vede již třetí generace. Patří k nejvýznamnějším výrobcům a dodavatelům specializované techniky určené zemědělským podnikům a poskytovatelům služeb v zemědělství. Historie společnosti se začala psát v roce 1896, kdy Ludwig Bergmann senior založil v Goldenstedtu továrnu na výrobu zemědělských strojů.

Výrobní program tvoří rozmetadla hnoje, univerzální rozmetadla, víceúčelové sběrací vozy, návěsy, překládací vozy a výměnné systémy.

Importérem strojů Bergmann do České republiky je společnost P&L. Na veletrhu budete moci kontaktovat produkt manažery Bergmann, pana Veličku a Sapáka.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Bergmann

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.