Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 8.9. – svátek slaví Mariana

Společnost Kobzarenko má nové logo

Zveřejněno: 13. 7. 2024

U příležitosti 30. výročí a na oslavu významné expanze na nové trhy změnila společnost Kobzarenko své logo, které je nyní modernější a má jednodušší formu.

Ukrajinská společnost Kobzarenko se specializuje na výrobu zemědělských dopravních prostředků.

Změna loga je podle ukrajinské společnosti emanací modernosti a zárukou kvality každého produktu Kobzarenko.

Ukrajinská společnost Kobzarenko je v Evropě stále populárnější

Nové logo zvyšuje uznání ukrajinské společnosti na evropském trhu, přičemž zachovává verzi psanou azbukou na Ukrajině, která má jasně zdůraznit zemi původu společnosti Kobzarenko.

V tiskové zprávě se také uvádí, že všechny zaváděné změny mají za cíl zlepšení a rozvoj a snahu nejen o udržení, ale i posílení vazeb s farmáři, kteří vždy zůstávají spolehlivým dodavatelem zařízení evropské kvality.

Kobzarenko je stále rodinná firma

Děti zakladatele Anatolije Kobzarenka – Dmytro a Maria - dodnes řídí společnost, oceňují rodinné tradice. Skupina společností Kobzarenko4 závody ve 4 městech, více než 40 000 m2 výrobních prostor a prvotřídní tým specialistů připravených provést ty nejsložitější úkoly.

Modernost, spolehlivost, výkon: to je to, co nás definuje v této nové fázi vývoje. Posouváme se vpřed a pokračujeme v rodinných tradicích ve světě zemědělských technologií! – tak byly provedené aktivity shrnuty v tiskové zprávě.

Na závěr dodejme, že Kobzarenko má vlastní výrobní závod v Żłobnici v okrese Bełchatów. Program ukrajinské společnosti zahrnuje přívěsy, cisterny, nakládací a překládací zařízení a stroje na balení obilí do fóliových obalů.

Autor: Jakub Tutsch1)
Foto: Kobzarenko

1) z materiálů tiskové zprávy firmy Kobzarenko