TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Startuje pátý ročník oblíbené ZETOR TRACTOR SHOW

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Jubilejní pátý ročník úspěšného projektu ZETOR TRACTOR SHOW letos odstartoval v dubnu v Irsku a následně se přesune do dalších států. V České republice a na Slovensku se akce bude konat během letních měsíců. Značka ZETOR se bude celkem prezentovat na téměř 120 místech v 15 zemích Evropy. Odborná i laická veřejnost a fanoušci značky ZETOR budou mít možnost se seznámit s novinkami z dílny českého výrobce traktorů. Pro návštěvníky je připravena soutěž o zájezd do České republiky spojený s exkurzí do výroby ZETOR TRACTORS a.s. a ZETOR GALLERY.

ZETOR TRACTORS a.s.

První ročník ZETOR TRACTOR SHOW se konal v roce 2011, za dobu své existence se akce stala již tradiční formou živé prezentace produktů značky ZETOR. Veřejnost se s českými traktory může seznámit přímo na farmách či na polích a vyzkoušet si je při práci. Osobně se tak mohou přesvědčit o dominantních vlastnostech traktorů ZETOR, jakými jsou síla, odolnost a vynikající provozní efektivita. Za uplynulé čtyři roky si ZETOR TRACTORS SHOW získala velkou oblibu. Loňskou osmiměsíční cestu napříč Evropou navštívilo celkem 15 630 osob. Celková návštěvnost za uplynulé 4 roky se blíží 50 tisícům diváků.

„Smyslem ZETOR TRACTOR SHOW je nejen představit značku ZETOR a naše novinky, ale umožnit všem, aby se osobně seznámili s vlastnostmi a kvalitou našich traktorů. Získáváme tak zároveň i zpětné reakce, které vyhodnocujeme a zohledňujeme při vývoji dalších produktů. Zákazník je pro nás vždy na prvním místě,“ říká Adam Žert, ředitel Úseku prodeje a marketingu. „Těší nás přízeň a vzrůstající zájem o ZETOR TRACTOR SHOW. Věříme, že i letošní jubilejní ročník bude stejně úspěšný jako ten loňský. Dovolujeme si Vás všechny pozvat a těšíme se na setkání s Vámi,“ doplňuje Žert.

Speciální Promo Truck zavítá do vybraných evropských lokalit s novinkami společnosti ZETOR. Prezentovány budou např. FORTERRA HD, dosud nejsilnější a nejlépe vybavený model. Dále bude možné se seznámit s novými produkty v rámci modelové řady MAJOR, či s u zákazníků oblíbenými čelními nakladači ZETOR SYSTEM. Značka ZETOR existuje na trhu od roku 1946, v rámci show tak nebude chybět ani historický model traktoru ZETOR 25 K. Návštěvníci se mohou těšit rovněž na poutavou expozici o historii ZETORU doplněnou o multimediální produkci. Roadshow bude věnována také oslavám výročí 20 let existence ZETOR POLSKA na polském trhu. V rámci ZETOR TRACTOR SHOW bude probíhat soutěž o zajímavé ceny, hlavní výhrou je zájezd do České republiky s pozvánkou do ZETORU, soutěží se však také o tablety a další.

Mapu s kompletním seznamem zastávek ZETOR TRACTOR SHOW 2015 a s bližšími informacemi o akci naleznete na webových stránkách en.zetor.com/tractorshow.

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na stránkách www.zetor.com/.

Autor: ZETOR TRACTORS a.s.
Foto: ZETOR TRACTORS a.s.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.