Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Víte, že v sortimentu AGROAD najdete mnoho dílů pro nákladní vozy?

Zveřejněno: 16. 1. 2020

Společnost AGROAD je známá hlavně prodejem náhradních dílů na traktory ZETOR. Zakladatel firmy přišel s původní myšlenkou dodávat zemědělcům náhradní díly na traktory a veškerou zemědělskou techniku, aby spolehlivě sloužila svému účelu a pole byla stále obdělaná. Na polích často pomáhají také nákladní auta, proto se AGROAD rozhodl rozšířit nabídku o náhradní díly na různé značky.

Tatry jsou dodnes nedílnou součástí českého zemědělství. Foto Štěpán Sykáček

V sortimentu AGROAD proto kromě dílů na traktory najdete mnoho dílů na nákladní automobily. Například na nejrozšířenější model TATRA 815, který je určen pro těžký terén a vyrábí se už bezmála 40 let, můžete dostat od dílů motoru, přes díly podvozku po díly karosérie.

Na nákladní vozy najdete u AGROAD více než 2000 položek skladem a také spoustu novinek na vyžádání. Například značka COJALI, které je AGROAD distributorem, nabízí mnoho dílů brzdových a chladicích systémů, posilovačů spojek a automatických pák, které jsou alternativními produkty se shodnou či lepší kvalitou než originální výrobky.

Kromě dílů na značku TATRA najdete v sortimentu AGROAD také náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, DAF, MAN nebo IVECO. V nedávné době například rozšířil portfolio o náhradní díly značky ST-TEMPLIN AUTOMOTIVE, která se vyznačuje vysokou kvalitou a najdete zde náhradní díly také na nákladní vozy MERCEDES – BENZ, SCANIA, RENAULT, VOLVO a další. Podívejte se na AGROAD web nebo E-shop a budete překvapeni, kolik zajímavých dílů tam najdete.

V budoucnosti bude firma dále rozšiřovat nabídku náhradních dílů ať už originálních nebo alternativních tak, aby zde každý zákazník našel, co hledá. Firma AGROAD také hojně podporuje dobrovolné hasiče a jejich různé akce, protože to jsou právě ti, kteří potřebují díly na svou techniku TATRA, LIAZ, IVECO a jiné typy.

V dnešních dnech je AGROAD silný velkoobchodní poskytovatel komplexního řešení náhradních dílů na traktory, nákladní vozy a zemědělskou techniku se zákazníky ve více než 60 zemích po celém světě.

Prodej a dodávky kvalitních náhradních dílů patří ve společnosti AGROAD k hlavním činnostem již 25 let. Cílem jsou plynulé dodávky náhradních dílů a profesionální servis šitý na míru jednotlivým zákazníkům. Důkazem toho, že zákazníci tento přístup oceňují, jsou neustále stoupající tržby firmy a zvyšování objemu skladových prostor. Momentálně se dokončuje dalších 430 m2 skladu.

Přečtěte si také

Autor: Ing. Libuše Krejzlíková1)
Foto: Štěpán Sykáček, Radim Madarász a Mojmír Tůma

1) autorka pracuje v AGROAD s.r.o.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.