Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Antonio Carraro s motorem Yanmar pro hobby i profesionální zemědělce

Zveřejněno: 29. 4. 2020

Traktory Antonio Carraro jsou osazeny motorem Yanmar o výkonu 25 až 90 koní. Traktory nachází uplatnění jak u hobby tak i profesionálních zemědělců při nejrůznějších pracovních činností.

Traktor Antonio Carraro s motorem Yanmar

Rozhodující charakteristikou motorů Yanmar je jejich mimořádná spolehlivost. Přední mezinárodní postavení si výrobce získal také rozsáhlou servisní sítí. Motor Yanmar 4TNV88-BDCF o výkonu 50 koní je jedním z nejprodávanějších motorů na mezinárodním trhu.

Údržba motorů japonské značky je velmi levná a operace, které je potřeba provádět při údržbě motoru, jsou jednoduché a zvládne je každý. Pokud jde o spotřebu nafty, motory Yanmar mají jeden z nejlepších poměrů výkon-nízká spotřeba. Další hlavní výhodou Yanmaru je ochrana životního prostředí. Motor se vyznačuje extrémně nízkou úrovní znečištění (v rámci emisních předpisů), a to i po několika set hodinách provozu.

Motory Yanmar nalezneme i ve zmíněných malotraktorech a kompaktních traktorech Antonio Carraro. Motor je v traktoru vyvážen tak, aby se co nejlépe snížily vibrace přenášené na uživatele a samotné vozidlo - pro zachování komfortu. I ti nejzkušenější vývojoví specialisté firmy Antonio Carraro jsou vždy překvapeni z toho, jak okamžitě motor startuje - motor je spolehlivý bez ohledu na to, zda panuje chladno nebo horké či vlhké klima.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Antonio Carraro

1) z podkladů Antonio Carraro

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.